Norske Hanne Sørvaag er langt fra ny i denne business, deilig jente!<br/>
thumbnailNorske Hanne Sørvaag er langt fra ny i denne business, deilig jente!


Bildet over: Hanne Sørvaag ute å lufter sine vakre ben…

(VG Nett) “Hanne Sørvaag er ikke bare kvinnen bak MGP-favoritt Didrik Solli-Tangen. Hun er også god venninne til en av hans største rivaler.

Hanne Sørvaag (29) har sammen med den svenske MGP-låtskriverkongen Fredrik Kempe (37) skrevet låten «My Heart Is Yours», som Didrik Solli-Tangen (22) i går sang seg rett til den norske MGP-finalen med i Skien.”

Vi kan se at Hanne Sørvaag ikke bare har talent for låtskrivning, hun er da vitterlig også ei deilig kvinne. Blond, godt utstyrt fra naturen side, og et vakkert ansikt. Men andre ord ei jente som tåles å ses på. Vi likte godt melodien hun har skrevet til MG favoritt Didrik Solli-Tangen, den har utvilsomt kvaliteter. Gode låtskrivere er mangelvare her i landet, de sier i alle fall de som kjenner bransjen. Og vi vil vel tro at Hanne Sørvaag vil få rikelig å gjøre fremover.

Norske Hanne er langt fra ny i denne business, hun har markert seg hele fem gang som låtskriver i GP sammenheng. Og nå er Hanne i den syvende himmel etter at Didrik Solli-Tangen gikk direkte til den norske finalen. Men også Alexander Rybaks er i gledsrus etter at kameraten Didrik gikk videre. Og de meldes om at stemningen var fantastisk på nachspielet i Skien. Ja en morsom opplevelse også for byens innbyggere.

Nå blir spenningen i GP sirkuset hvem som til slutt vinner og skal representerer Norge i den internasjonale finalen, jeg tipper de blir Didrik Solli-Tangen…. Men Mira Craig kan bli en seriøs utfordrer, for hun har kvaliteter hun også…

Vinn den nye iPhone 3GS!


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat