Slikt mannlig besøk setter nok ikke Susan Boyle pris på!<br/>
thumbnailSlikt mannlig besøk setter nok ikke Susan Boyle pris på!


(VG Nett) “Sangstjernen Susan Boyle fikk seg en ubehagelig opplevelse da hun kom hjem fra London.

Da den skotske sangerinnen åpnet døren til hjemmet sitt i Blackburn, West Lothian tirsdag kveld, løp en fremmed mann ut fra huset hennes, skriver Daily Mail.”

Var en noe ubehagelig opplevelse vår alles Susan Boyle måtte gjennom, fremmede menn som løper ut av huset er ikke egnet til å gi en ro i sinn, eller til å skape særlig husfred. Men så kjent som Susan Boyle etter hvert er blitt, så må hun nok som andre kjendiser regne med nærgående personer.

Og Susan Boyle har vel ikke vært kjendis så lenge, at slike inntrengere er hverdagskost. Mange kjente personer har opplevd at fan, eller personer i psykisk ubalanse, har tatt seg inn i bolig eller forfulgt dem i de offentlige rom. Dette er en av bakdelene ved å være et kjent ansikt. Men det roet nok nervene til Susan noen hakk, at mann senere ble arrestert mistenkt for å ha brutt seg inn hos Boyle.

Og till alt hell meldes det at Susan heller ikke er frastjålet noe. Håper hun etter denne hendelsen sikrer boligen sin, slik at ikke andre kan ta seg inn når hun er borte. Men uansett er det ikke tvil om at sangfuglen Susan Boyle har tatt verden og spesielt youtube.com med storm. Vi håper hun får denne hendelsen raskt ut av hodet, og at hun traller videre i livet.

Delta reiseundersøkelsen og vinn en ukes solferie!


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat