«Frusterte fruer» eller kåte middelaldrende fruentimmer.<br/>
thumbnail«Frusterte fruer» eller kåte middelaldrende fruentimmer.


Bildet over: The woman are back….Not in black..

Det meldes av mer eller mindre kulørt norsk presse at «Frustrerte Fruer» er tilbake, sikkert til glede for noen og til sorg for andre. Men uten tvil er serie som har tatt verden med storm, eller…. Mange kaller gjengen noe til årskomne fruentimmer, for overkåte og passe løse tøse.

Forrige sesong av «Frusterte fruer» endte med et bryllup, men vi fikk aldri vite hvem det var Mike Delfino giftet seg med. Var det Katherine, eller gjorde de dramatiske hendelsene at han og Susan fant tilbake til hverandre? I tirsdagens episode blir det endelig avslørt hvem den mystiske bruden er.

Det å være kvinne og såkalt voksen har absolutt sine utfordringer, for mens menn blir mere opptatt av fotball en ballek i seng og dyner, er det slik at kvinner med inngang mot det 40 og inn i 50 årene bare øker i lyst og behov. For å si det mer direkte modne kvinner elsker sex. Men siden deres jevnaldrende menn er gått tom, både for lyst og evne, må kvinnen søke seg yngre og sprekere menn.

Da åpner muligheten seg for unge menn, til å skaffe seg moden og erfaren elskerinne. Noe som vel kan være til glede for både unge sengehester og kåte middelaldrende kvinner. Man får på mange måter de perfekte par, dreven kvinne og en ung spreking, som kan holde det gående til den lyse morgen. Vi ser for oss ung og fyrrig rytter og rytterinne med lang fartstid, sammen ri inn i solnedgangen, i grunnen et både pirrende og vakkert syn.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat