Det klokeste er å avstå fra slik fotografering, litt slik for sikkerhets skyld!<br/>
thumbnailDet klokeste er å avstå fra slik fotografering, litt slik for sikkerhets skyld!


Bildet over: Danser og TV-kjendis Kjetil Tefke (33) å snakker

(VG Nett) “Først nå, fire år etter at private nakenbilder lekket ut på nett, orker musiker, danser og TV-kjendis Kjetil Tefke (33) å snakke om det som skjedde.

Det er i et intervju med «God Kveld Norge» at skiensmannen betror at han gikk på en skikkelig smell etter at bildene av ham uten en tråd ble allemannsskue på nettet. Den gangen gikk han i dekning og ønsket ikke å kommentere bildelekkasjen.”

Nakenbilder, nett og en smule kjendiseri kan sikkert være en dårlig kombinasjon. Dette har vi vel andre tilfeller av som har vært mindre vellykkede stunt her i landet, tenker i farten på Kåre Conradi og Rune Rudberg. For problemet med slike bilder er at de ikke lar seg fjerne fra nettet i ettertid. Man kan enda finne bilder av de to overnevnte storheter om man bruker google rett.

Vi ser at Kjetil Tefke tok det tungt at bilder lekket på nett. Bilder han ikke kunne stå inne for, og som vel var ment for privaten. Men er en kjent er grensene mellom det private og det offentlige ofte vanskelig å skille. Vi leser at 33-åringen, kjent blant annet fra TV-popgruppa Cape kastet opp i flere dager etter at bildene lekket på nett.

Noe som forteller oss om alvoret for det som kommer så uheldig ut som Kjetil Tefke. Og viser vel en gang for alle at en ikke bør ha eller oppbevare bilder av seg selv naken. Det klokeste er å avstå fra slik fotografering, litt slik for sikkerhets skyld. For en vet aldri når noe kan komme på avveie og legges ut på nett.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat