To av de klart mest sympatiske programlederne jeg kunne tenke meg!<br/>
thumbnailTo av de klart mest sympatiske programlederne jeg kunne tenke meg!


Bildet over: Guri Solberg en meget kompetent programleder

(VG Nett) “Guri Solberg og Ivar Christian «Ravi» Johansen skal lede neste sesong av TV 2s «X-Faktor». Vi gleder oss til å høre masse uslepne diamanter og dusjsanger, sier Ravi til VG Nett.

Allerede i neste måned starter TV 2 med nye audition-runder Norge rundt. Ravi forteller at han skal ta på seg omsorgsrollen under audition-rundene: Vi skal passe på deltakerne. Vi blir jo litt som far og mor, sier Ravi om programlederjobben.”

To av de klart mest sympatiske programlederne jeg kunne tenke meg, dette blir det moro å følge med på når den tid kommer. Begge disse to har evnen til å fokusere på andre en seg selv, de er flinke til å få kontakt med andre og vil passe som hånd i hanske som programledere i «X-Faktor». Er også varme personer begge to, som nok ever å få nervøse deltakere til å falle til ro.

Særlig Guri Solberg har også erfaring fra å lede større underholdnings program, og vil nok finne sin egen måte å lede «X-Faktor» på. Ivar Christian «Ravi» Johansen gjorde også en solid jobb da han nettopp var programleder under «Spellemann 2009». Så her har en satset på sikre kort, eller stødige og solide programledere om en vil.

Har i mange år likt måten Guri Solberg har fremstått på, og slik hun har ledet programmer. Hun setter ikke først og fremst seg selv i sentrum, slik mange andre kjendiser gjør. Hun holder fokus på programmets tema og deltakerne på en glimrende måte. Og så er hun i tillegg ei vakker kvinne, som det gjør godt å hvile øyet på. Vi ønsker paret lykke til med ledelsen av «X-Faktor» når den tid kommer.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat