Liang Yong var da en feting av dimensjoner, slanking er påkrevd!<br/>
thumbnailLiang Yong var da en feting av dimensjoner, slanking er påkrevd!


Bildet over: KRITISK: Liang Yong får intensiv behandling for helseproblemene knyttet til fedmen. Han har forsøkt flere metoder på å bli kvitt kiloene – uten å lykkes.

TV2:Hver dag er en kamp mot vekta og kiloene. Liang Yong veide 5 kilo som nyfødt, 70 kilo som åtteåring og 180 kilo da han var 14. Nå er den 1,58 m høye kineseren 230 kilo tung, og legene frykter for livet hans.

30-åringen har fått smerter i magen, og har problemer med å puste og å gå. Kinas tjukkeste mann ligger nå på New Bridge sykehus i Chongqing. Etter en lengre diskusjon har legene ved sykehuset bestemt seg for å forsøke å operere den store kineseren. Men de er ikke optimistiske.

Vi nølte ikke med å plassere denne saken i vår kategori fete mennesker. For denne Liang Yong var en riktig feting, ja en usedvanlig fet person. Problemet med sykelig overvekt er at det kan ta livet av en. Kroppen utsettes for enorme belastninger når en er så overvektig, at en knapt kan bevege seg. Liang Yong er far til to barn, en jente på tre og en gutt på fem år. Ingen av barna har arvet farens fedme problemer. Var da enda godt at barna ikke legger på seg i samme tempo som faren.

Men man kan ikke vite om barna senere i livet unngår overvekt på samme måte som faren. Mange i dag spiser seg nærmest fra gård og grunn. Det klarer ikke å styre sine impulser og begjær, og gir seg derfor maten i vold. Dette kan komme til å kose en del av dem livet. For kroppen sier før eller siden stopp. Håper Liang Yong får den hjelpen han trenger til å gå ned i vekt, om ikke av andre grunner så av hensyn til hans familie.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat