Nakenløp på Roskilde festivalen, fritt spillerom for nakne tisser!<br/>
thumbnailNakenløp på Roskilde festivalen, fritt spillerom for nakne tisser!


Bildet over: Fri flyt av kjønnsorganer

ROSKILDE (Dagbladet): “For tolvte året på rad møttes 15 jenter og 15 gutter til nakendyst på Roskilde-festivalen i dag. Det såkalte «Nøgenløbet» er arrangert av Roskilde Festival Radio, og har blitt en populær festivaltradisjon. I fjor møtte over 5000 nakenglade tilskuere opp ved den 400 meter lange, og veldig støvete, løpebanen ved Roskilde-festivalens Camp G. Det var nok ikke færre som hadde møtt opp i dag, og nytt av året var en 20 centimeter dyp vanngrav – strategisk plassert ved målområdet for å skape dramatikk i løypa.

Nakencomeback. Publikums forventninger skøt fart da det ti minutter før nakenløpstart ble annonsert at fjorårets vinner, Hans Christian Andersen (ikke forfatteren), skulle gjøre nakencomeback etter at en annen deltaker hadde trukket seg. Og det tok ham skarve 56 sekunder å gjenta fjorårets eventyrlige bragd.

Et noe grisat løp spør du meg, ville aldri selv tilt opp med frittløpende snurrebass på denne lødige moro. ydelig at her har det vært fritt frem for mer eller mindre lekre snurrebasser i fri utfoldelse. Og mosedottene reklamerte med sine deiligheter under hele løpet ser jeg. Ja, her skulle en vært, om ikke for annet så for en liten sneaktitt på vakre kvinner i Evas drakt. Og motiveringen var jakt etter heder, ære og ikke minst en gratisbillett til neste års festival, løp rundt 30 ungdommer nakne på Roskilde. Og hva gjør ikke mennesker for belønning, kanskje det meste.

Mange som løp var kanskje en smule bekymret for at bestemor eller bestefar skulle se bilder fra nakenløpinga. Ville nok ikke stilt opp på slik nakenløping selv, mest fordi den totale nakenhet i større mengder byr meg i mot. Ser nesten ut som noen rømte høner er fanget inn på noen av bildene fra løpet, Det er i tilfellet neppe burhøns. Men i dagnes samfunn er kanskje ikke alle like tilbakeholdne, og forsiktige med å reklamere for eget underliv. Og grensene for hva som passer seg, er kanskje mer eller mindre i fri flyt i disse dager.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat