TV-verten Drew Carey har slanket seg svimlende 32 kilo, var fet!<br/>
thumbnailTV-verten Drew Carey har slanket seg svimlende 32 kilo, var fet!


Bildet over: Drew Carey

SEHER.NO: “Den amerikanske TV-verten Drew Carey har stått for litt av en slankeprestasjon. 52-åringen har nemlig gått ned svimlende 32 kilo. Det gjorde han rett og slett fordi han var lei av å være overvektig. Det er magasinet Us Weekly som skriver om TV-kjendisens vekttap. Jeg var bare så lei av å være feit. Jeg har fulgt et program, så det er egentlig ingen som har stått over meg. Jeg har trent med en som har gitt meg råd, hvor mange minutter jeg skal løpe, hva slags hjerterytme jeg bør ha, og alt mulig sånt, sier han til bladet.

Carey, som er kjent fra blant annet «The Price Is Right», «The Drew Carey Show» og «Who’s Line Is It Anyway?», har nå planer om å gå ned ytterligere. Sånn at jeg kan se bra ut når jeg er 86 år gammel. Min forlovede har en 5-åring, og jeg vil gjerne se han motta vitnemålet sitt. Det hadde vært fint å leke med ham uten å bli sliten. Carey hevder overfor magasinet at han ikke lenger er diabetiker, og treningen har er mye av grunnen til det.

Nå er det å være stor, tung og daff lite ønskelig både for kjendiser og oss vanlig dødelige. Og neppe tvil om at Drew Carey kunne kvalifisere til dundre før han ga seg slankingen i vold. Vi ønsker Drew Care lykke til i lettere utgave, og håper dette gir han et bedre liv.

Drew Allison Carey (født 23. mai 1958 i Cleveland i Ohio) er en amerikansk skuespiller, komiker og programleder, som er lett gjenkjennelig for sin «crew cut» og sine sortkantede briller. Som tidligere marinesoldat i United States Marine Corps tok han frisyren sin med seg etter å ha avtjent tjenesten.

Carey jobbet som stand-up-komiker i 1991 da han opptrådte på The Tonight Show Starring Johnny Carson. Hans opptreden den kvelden imponerte Carson personlig. Carey påstår han overdro kredittkortet sitt den påfølgende dagen da han returnerte oppringninger fra interesserte agenter, og han har kreditert Carson for at han i det hele tatt har en karriere. Etter dette opptrådte han i en rekke biroller i TV-serier, noen av dem sammen med Kathy Kinney, og det var i disse seriene han utviklet en figur som var en uheldig ungkar fra middelklassen.

I 1995 begynte ABC å vise The Drew Carey Show, en situasjonskomedie med Carey og Kinney i hovedrollene som figurene de hadde spilt tidligere. Carey spilte personalansvarlig i en dagligvarebutikk i Cleveland, Ohio. I samme periode var Carey også vert for den amerikanske versjonen av Whose Line Is It Anyway? sammen med deltakerne Ryan Stiles og Colin Mochrie fra samme serie. Whose Line Is It Anyway? var også inspirasjonskilden for Drew Carey’s Green Screen Show, som premierte i 2004 på WB Television Network med Carey som delaktig vert.

I 1997 publiserte Carey sin selvbiografi, Dirty Jokes and Beer: Stories of the Unrefined. I boken delte han minner fra tidlig barndom og fra sin fars død da han var åtte år gammel, og han avslørte at han en gang ble seksuelt misbrukt, hadde vært deprimert, og til og med hadde forsøkt å begå selvmord. Han skrev også om sine år ved Kent State University, og om sin personlige karriere opp til tiden da boken ble lansert.

Drew Carey hadde en liten rolle i filmen Coneheads som drosjepassasjer. Han har også hatt en cameoopptreden i spillet The Sims, men bare i tilleggspakken House Party. Han har uttalt at han er en tilhenger av The Sims-serien, og at han spiller det ofte. Han har også spilt i World Poker Tour og har uttalt at han er tilhenger av amerikansk fotball og den skotske fotballklubben Glasgow Rangers. Carey ble i 2004 av Comedy Central rangert på 84. plass av de 100 største stand-up-komikeren gjennom alle tider og den 21. februar 2003 fikk han også en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

23. juli 2007 annonserte han på Late Show with David Letterman at han tok over programmet The Price Is Right på CBS fra Bob Barker som gikk av men pensjon etter å ha ledet programmet fra 1972-2007.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat