Uten tvil en noe original pungrotte dette, eller ei rart sammenskrudd ei!<br/>
thumbnailUten tvil en noe original pungrotte dette, eller ei rart sammenskrudd ei!


Bildet over: Heidi en rottesjarmør med uklart fokus


* Jeg heter Heidi og er rottesjarmør, så ikke døm meg på mitt utseende da!

(VG Nett) “Heidi (2) er den nye dyrestjernen i Tyskland. Tidligere har isbjørnen Knut og blekkspruten Paul tatt verden med storm, nå er sjansen stor for at pungrotta Heidi gjør det samme. Tyske medier har i hvert fall kastet seg over den lille, hvite krabaten de siste dagene.

Grunnen til den voldsomme interessen rundt den to år gamle pungrotta som lever i fangenskap i Leipzig Zoo, er synsfeilen den har. Hvordan den fikk denne synsfeilen vet vi ikke. Ettersom en skjelende pungrotte har liten sjanse for å overleve i naturen, er Heidi virkelig en sjeldenhet, opplyser dyreparken en pressemelding.”

Uten tvil en noe original pungrotte dette, eller ei rart sammenskrudd ei. Men absolutt en strorsjarmør med glimt i øyet denne Heidi. Dyr som ser litt spesielle ut har ofte den evnen at vi mennesker fascineres av dyret. Og jeg vil vel tro at ei pungrotte som Heidi vil være verd sin vekt i gull, da for Leipzig Zoo, for den drar mange besøkende til parken må vite. Og i Tyskland er man glade i dyr, og har hatt mange dyrefavoritter opp gjennom årene. For hvem husker ikke spå-geniet blekkspruten Paul, som nå dessverre er avgått ved døden, og hans store evner som spådoms-guro?

De skjelende øynene gir Heidi ingen problemer i det daglige livet, og ifølge dyreparken utlikner hun synsfeilen med luktesansen sin. Dyr er som mennesker tilpasningsdyktige, det vil si at de kan klare seg selv om det har noen skavanker eller handicap. Men nå nyter da også Heidi en viss beskyttelse siden hun nå lever i en dyrehage, naturen ville nok vært mer brutal mot rottesjarmøren er jeg redd. Ønsker sporenstreks rotta Heidi et langt og lykkelig liv, og håper hun ikke blir mobbet i Leipzig Zoo.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat