Hunnkatten Maja (2) med tre ører, og søker seg et sted å bo!<br/>
thumbnailHunnkatten Maja (2) med tre ører, og søker seg et sted å bo!


Bildet over:TRE ØRER: Dyrebeskyttelsen søker nye fosterforeldre til Maja, som har noe så sjeldent som tre ører. Maja er en frisk og sprek 2-åring i beste alder.

TV2:Hunnkatten Maja (2) har tre ører. Nå søker Dyrebeskyttelsen etter nye fosterforeldre som kan ta hånd om katten.

Hun mangler et hjem. Maja har hatt det veldig fint der hun har vært frem til nå, men mannen i huset fikk kraftig asma og allergi og kunne dessverre ikke beholde henne lenger. Dermed må vi nå finne et nytt hjem til henne, forteller Bjørg Bjørgum i Dyrebeskyttelsen i Sogn og Fjordane til TV 2.”

En morsom katt dette som sikkert hører godt, og som er satt sammen av vår herre på en dag da han var i det gavmilde hjørne. Og jeg kan vel tenke meg at det finnes gode mennesker som vil gi denne flotte katten et nytt hjem. Dyr med for mange lemmer eller organer kan være noen riktige sjarmører, åpenbart også katter med et ekstra øre må vite. Hunnkatten, som ble tatt hånd om av dyrebeskyttelsen da hun var ti måneder gammel, ble funnet i et skjul sammen med fem andre kattunger.

Maja er nå to og et halvt år gammel og har bodd hos sine fosterforeldre frem til nå, som dessverre ikke kan beholde hunnkatten. Katten er ellers helt frisk, så har du hjerterom og lyst på en katt, så kontakter du Bjørg Bjørgum, og sier jatakk til Maja! Hadde jeg selv hatt anledning og lyst på katt så hadde en katt med tre ører vært mitt i blinken for meg. For jeg liker det som ikke er helt A4 og ordinert. Så jeg regner nok med at denne katten ganske raskt er sikret et nytt hjem.

VG:


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat