Sheyla Hershey måtte fjerne silikonpuppene, hadde det vondt og leit!<br/>
thumbnailSheyla Hershey måtte fjerne silikonpuppene, hadde det vondt og leit!


Bildet over: FJERNET PUPPENE: Sheyla ble kjent gjennom dokumentaren «The Worlds Most Enchaned Woman and Me».

TV2: “TV-kjendis måtte fjerne silikonpuppene – forsøkte å ta selvmord. Kvinnen som hadde verdens største pupper deprimert etter infeksjon i brystene. Sheyla Hershey (31) var tidligere kvinnen med størst pupper i verden. Nå har imidlertid mordellen forsøkt å ta selvmord ved å spise masse piller i sitt hjem i Houston. Det melder Now Public. Kvinnen har vært deprimert siden hun fikk en infeksjon, og derfor var nødt til å halvere størrelsen på brystene. Det har ført til to selvmordsforsøk de siste fem månedene.

Tidligere hadde Sheyla dobbel M størrelse, men halvparten av brystene er nå borte. Da hun fjernet de store silikonimplantatene uttalte 31-åringen at hennes sønn og datter var viktigere enn brystene. Hun har også vært til behandling for sin silikon-avhengighet. Jeg føler meg så stygg uten brystene. Uten dem vet jeg ikke hvem jeg har, har Sheyla uttalt etter operasjonen hvor hun måtte forminske brystene. Sheylas ektemann bekrefter selvmordsforsøket. Hun ligger nå i koma. Legene vet ikke når hun våkner. Jeg ber til Gud om at hun klarer dette, sier ektemannen.”

Sheyla Hershey (born Sheyla Almeida; December 19, 1980) is a Brazilian-born housewife living in Houston, Texas since late 2000s. She is known for her extremely large breast implants. In May 2008, after 8 operations, she had a recorded bra size of 34FFF. By the end of January 2009, after having another operation in her native Brazil, she was reported to be a size 38KKK.

She would continue to pursue recognition as having the “world’s largest enhanced breasts”, eventually enlarging them to a reported 51KKK. Hershey has shown interest in various aspects of entertainment and has her own record label in Brazil. She began singing for a Philippine pop band and dancing in the Far East in 2005. After several months, Hershey returned to Brazil. She attended acting classes and began starring in soap operas and comedy shows.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat