Signe Taubøll hevder realityserien «Top Model» ødela karrieremulighetene hennes!<br/>
thumbnailSigne Taubøll hevder realityserien «Top Model» ødela karrieremulighetene hennes!


Bildet over: Signe Taubøll

SEHER.NO: “Mandag er det klart for finale i årets norske utgave av «Top Model», mellom Claudia Bull (19) og Charlotte-Louise Isachsen (22). Men tre av årets utslåtte deltakere, Signe Taubøll (18), Maiken Wahlstrøm Nilssen (20) og Eirin Hagstrøm (18) er uenige om hvor stor effekt deltakelsen i TV3-programmet har på modellkarrieren. Jeg fikk ikke en dritt ut av «Top Model», fordi de fremstilte meg som stygg. Jeg så ut som en traktorlesbe, sier Signe til Seher.no. Skoleeleven ga både under og etter innspillingen uttrykk for at hun var meget misfornøyd med at hun ble tvunget til å klippe sitt lange hår helt kort.

Eirin Hagstrøm, er blant den av årets «Top Model»-jenter som har fått mest omtale i media, etter at hun blant annet ble stemplet som «FHM-chubby» av gjestedommer Christer Falck. Etter at hun ga Falck svar på tiltale i media, har Eirin ifølge henne selv fått flere tilbud, inkludert muligheten til å pryde forsiden i bladet FHM. Hagstrøm er ikke enig i Taubølls svartmaling av «Top Model»-livet.

– Setter man seg inn i det, så vet man hva man går til. Det er masse vi har muligheter til nå, som vi ikke ville hatt muligheten til, hvis det ikke var for «Top Model», sier hun til Seher.no. Det får Signe til å reagere. Det er fordi du ble fremstilt som pen. Ingen ringer meg, fordi jeg var skikkelig stygg der inne, sier hun.”

America’s Next Top Model (often abbreviated as ANTM) is a reality television show in which a number of women compete for the title of America’s Next Top Model and a chance to start their career in the modeling industry.

The show was created and is hosted by talk-show host and model Tyra Banks, who also serves as the head judge and executive producer of the show. The first “cycle” premiered in May 2003 and was one of UPN’s highest rated shows. The show’s seventh cycle was the first of the shows among regular programming on UPN’s successor network, The CW, and thus far is the network’s highest rated series.

The opening theme is performed by Tyra Banks and is produced by Rodney “Darkchild” Jerkins. Banks co-produces the show with Ken Mok and Anthony Dominici, and is an independent production of 10 by 10 Entertainment and Bankable Productions (part of the dummy company/joint venture Pottle Productions), distributed for The CW by Bankable Productions and syndicated internationally by KingWorld (and its successor CBS Television Distribution). For the 2006–2007, 2007–2008 and 2008–2009 television seasons, ANTM was the #1 show in average viewers on The CW. On February 16, 2010, The CW renewed the show for a 15th and 16th cycle.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat