Monica Hansen at forteller at terroristen Anders Behring Breivik forsøkte å få kontakt på Facebook!<br/>
thumbnailMonica Hansen at forteller at terroristen Anders Behring Breivik forsøkte å få kontakt på Facebook!


Bildet over: BLE REDD: Da det gikk opp for Monica Hansen at terroristen hadde forsøkt å få kontakt på Facebook, fikk hun panikk. Hansen fryktet at han hadde skutt og drept noen av vennene hennes hjemme i Oslo.

TV2: “Breivik kontaktet Monica Hansen på Facebook. Han sa han likte blonde jenter. Da modellen Monica Hansen fikk se bildene av Anders Behring Breivik på nyhetene, etter han ble tatt for terrorhandlingene som rystet Norge etter 22. juli, stusset hun. Jeg kjente igjen ansiktet hans. Hvor hadde jeg sett ham før? Var vi bekjente? lurte hun på. Dette forteller Hansen til «Her og Nå». Etter hvert husket hun. Terroristen hadde flere ganger sendt henne meldinger på Facebook. I hvert fall fem ganger. Det begynte for et halvt års tid siden. Jeg tror det var rett etter nyttår, forteller hun til ukebladet.

I meldingene skrev Breivik blant annet at hun skulle være stolt av å være norsk og at hun har gjort det så bra i USA. Han sa også at han likte blonde jenter, men var aldri slibrig. Tvert i mot var han høflig. Likevel: Jeg svarte ham aldri, det var noe som holdt meg igjen, sier Hansen. Breivik ga likevel ikke opp, men fortsatte å sende meldinger. Den siste skal ha kommet for ikke lenge siden. Han sendte også bilder av seg selv. Bildene så ut som de var tatt av en profesjonell fotograf. Han poserte, akkurat som en modell, forteller hun.

Da det gikk opp for 32-åringen at terroristen hadde forsøkt å få kontakt på Facebook, fikk hun panikk. Hansen fryktet at han hadde skutt og drept noen av vennene hennes hjemme i Oslo. Hun kastet seg på telefonen. Jeg takker høyere makter for at alle var i live. Hjertet mitt blør for alle som er døde og deres familie og venner, sier en tydelig beveget Hansen, som gråt mens hun ble intervjuet. Det har nå gått over en uke siden 77 personer mistet livet i bombeeksplosjonen i Regjeringskvartalet i Oslo og massakren på Utøya. Breivik, som har erkjent de faktiske forhold, sitter nå i full isolasjon på Ila fengsel. Han skal avhøres igjen denne uken. Terroristen har ikke vist noen tegn på anger eller følelser, da han fikk vite hvor mange han hadde drept.”


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat