Terje Sporsem gifter seg med Katrine Myrenget, seks år etter at han fridde på direkten!<br/>
thumbnailTerje Sporsem gifter seg med Katrine Myrenget, seks år etter at han fridde på direkten!


Bildet over: FRIDDE PÅ RADIO: Terje Sporsem fridde til Katrine Myrenget på direkten på P4 i 2006. Seks år etter frieriet skal de to gifte seg.

TV2: “Terje Sporsem gifter seg. Seks år etter at han fridde på direkten. Terje Sporsem fridde til sin Katrine Myrenget på direkten på P4 i 2006. Nå skal de to gifte seg, skriver Her og Nå. Ja, det blir neste år. Men ikke i Norge, sier komikeren til bladet. Til tross for at bryllupet er i utlandet, blir han og Katrine langt i fra alene. Masse gjester, god stemning, sier han. Det var meningen av Sporsem skulle opptre på AUFs sommerleir på Utøya 22. juli.

Han oppholdt seg i trygghet da terroren rammet hovedstaden og deretter Utøya. Det er helt uvirkelig. Jeg fikk skjelven da jeg hørte det, sa han til «God Kveld Norge» kort tid etter. Og: Jeg er veldig bekymra for de som er på Utøya nå og jobbet for meg på eventen. Jeg er på en måte glad jeg ikke er der selv, men er svært bekymra for de jeg kjenner der. Jeg sender mine tanker til de som er der nå.

Terje Sporsem (født 17. mai 1976) er en norsk komiker og programleder fra Ålesund, bosatt i Oslo. I 2003 og 2004 ble han kjent for et alment publikum da han var med på å lage den Jackass-inspirerte humorserien Judas som gikk på TVNorge. Han har siden vært vært programleder for Grip mikrofonen, vært deltaker i Skal vi danse og var fra 2007 til 2008 lagkaptein i humorprogrammet 9 av 10 nordmenn, alle på TV2. Han er tilknyttet managementet Stand Up Norge, og har satt opp soloshowet Mitt liv som Terje i 2007.

Sporsem debuterte som standupkomiker på Christian Kvart i Oslo i 1996. Han er siden 2008 samboer med Katrine, som han fridde til live på P4 i oktober 2007. Han ble far første gang som 20-åring og fikk i 2010 sitt fjerde barn.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat