Minnearmbånd selgere, de som eier nettbutikken har fått sterke reaksjoner og trusler fra publikum!<br/>
thumbnailMinnearmbånd selgere, de som eier nettbutikken har fått sterke reaksjoner og trusler fra publikum!


Bildet over: DRAPSTRUET: Innehaverne av nettbutikken som selger minnearmbånd har måttet foreta flere endringer på nettsidene som følge av sterke reaksjoner og trusler fra publikum

TV2: “Drapstruet etter salg av minnearmbånd. «Slike mennesker som dere er like ille som Anders Behring Breivik». Mandag skrev TV 2 om nettbutikken minnebaand.com som selger armbånd til «minne om 22. juli». Armbåndet selges for 129 kroner, mens fem kroner skulle gå til gjenoppbygging av Utøya, uten at nettbutikken spesifiserte hvem de skulle gi pengene til. Flere reagerer sterkt på at innehaverne av nettbutikken ønsker å tjene penger i kjølvannet av terrorangrepet.

Den siste natten har vært et rent helvete. Jeg har mottatt flere drapstrusler per telefon og på tekstmelding. Jeg har også mottatt telefoner fra kommunale etater som mener vår nettbutikk er helt forkastelig og at vi kan sidestilles med krigsprofitører, sier nettsidens kontaktperson til tv2.no. Han ønsker nå å være anonym av hensyn til familiens sikkerhet. Kontaktpersonen ramser opp flere tekstmeldinger han har mottatt i løpet av natten. «Slike folk som dere er like ille som Anders Behring Breivik» og «Vi kommer til å fotfølge deg på alt du foretar deg».”

Massakren på Utøya var et massemord som fant sted den 22. juli 2011 under den årlige sommerleiren til Arbeidernes ungdomsfylking på Utøya i Tyrifjorden i Hole kommune i Buskerud. Over 70 mennesker ble drept. Den antatte gjerningsmannen Anders Behring Breivik var utkledd som politi og ble skysset ut til Utøya for angivelig å «gjennomføre en kontroll i forbindelse med det nylige bombeattentatet i Oslo», som han selv sto bak.

Han kom i en sølvgrå varebil, viste legitimasjon, sa at han var utsendt for å sjekke sikkerheten, og at dette var ren rutine i forbindelse med angrepet. Breivik var ikledd skuddsikker vest og bevæpnet med en pistol og en rifle med kikkertsikte. Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland holdt et innlegg om sin politiske karriere, og forlot Utøya noen timer før skytingen. Statsminister Jens Stoltenberg skulle i følge programmet besøke sommerleiren dagen etter og holde tale kl 11.00.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat