Frida Amundsen eller «Closer»-Frida langer ut mot «Norske Talenter» og «Idol»!<br/>
thumbnailFrida Amundsen eller «Closer»-Frida langer ut mot «Norske Talenter» og «Idol»!


Bildet over: Frida Amundsen

VG Nett: “Frida Amundsen (18) mener «Idol» og «Norske Talenter» handler om berømmelse og ikke musikk. Selv fikk hun platekontrakt med et av landets største plateselskap da hun var 16. Jeg tror ikke «Idol» og «Norske Talenter» er veien å gå hvis du vil ha en solid musikkarriere. Det er underholdningsprogrammer, og har ikke så mye med musikk å gjøre. Ting skjer veldig fort, og jeg har inntrykk av at det i lengden blir alt for mye som skal læres på kort tid, sier Frida Amundsen til VG. 18-åringen fra Vaksdal var en av tre artister som plateselskapet EMI signerte i 2009.

Satte krav. Selv satte hun som krav at videregående skulle være fullført før hun startet karrieren. Nå er skolen ferdig, og Amundsen ligger på førsteplass på Norges offisielle radioliste – «Hit 100». Hun er i tillegg A- og B-listet på P1, P3, Radio Norge og P4. Da hun ble spurt av pappa-Amundsen om å være med på «Idol» da hun var 13 år, svarte hun blankt avvisende. Man kan fort havne i en sirkel med feil folk som vil feil ting. Men faktisk så var jeg selv med i «Norske Talenter» den første sesongen, fordi jeg lovte kompisen min å gjøre det hvis han meldte seg på. Men det var et veddemål, og jeg kom ikke videre heller. He-he.”

Norske Talenter er et norsk fjernsynsprogram på TV 2 basert på det populære britiske underholdningsshowet Britain’s Got Talent og det amerikanske showet av samme format America’s Got Talent. På svensk heter programmet “Talang”. Hovedinnholdet i programserien er en talentkonkurranse innenfor alle grener, og er åpen for alle deltakere, uavhengig av alder. Britain’s Got Talent ble første gang sendt i 2007. Monster Entertainment produserte programmet i 2008. Norske Talenter ble nominert til Gullruten for «Beste underholdningsprogram» 2008.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat