Rachel Nordtømme har vært programleder på TV2 under Norway Cup, hun liker å være sexsymbol!<br/>
thumbnailRachel Nordtømme har vært programleder på TV2 under Norway Cup, hun liker å være sexsymbol!


Bildet over: Rachel Nordtømme glad i blest rundt seg selv

VG Nett: “Rachel Nordtømme har vært programleder på TV2 under Norway Cup. 22-åringen er lei av skriveriene om utroskap, romansespekulasjonene og bruddet med Petter Northug, men innrømmer at hun fortsatt har god kontakt med skilegenden.

– Hvordan trives du som programleder ute på Ekebergsletta?

– Jeg har det helt fantastisk her. Jeg hadde jo ingen anelse om hvor stort det var her. Det er utrolig morsomt å se gleden i ansiktet til ungene. Det er en utfordrende jobb og jeg var veldig nervøs før første sending, men jeg merker at jeg har blitt bedre og bedre for hvert program.

– Hvordan er det å lede programmet så kort tid etter terrorangrepene i Norge?

Det er selvsagt viktig å minnes ofrene, men samtidig mener jeg det er viktig å bringe litt positiv TV i denne tiden og at vi kommer tilbake til hverdagen. Livet går videre, og det hadde vært feil med tanke på barna om vi skulle avlyst. Vi må fortsette å smile, ta vare på hverandre og vise samhold.”

Les resten på VG Nett:

Rachel Nordtømme (født 8. juni 1989) er en norsk friidrettsutøver og blogger, bosatt i Steinkjer i Nord-Trøndelag. I april 2011 ble det kjent at forholdet til Petter Northug hadde tatt slutt. Hun har et individuelt NM-gull i friidrett fra 2007 som sitt høydepunkt i karriéren.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat