Kelly Osbourne sier at ingen tar moteråd fra en feit person, tror vekttapet ga henne ny fashionistajobb!<br/>
thumbnailKelly Osbourne sier at ingen tar moteråd fra en feit person, tror vekttapet ga henne ny fashionistajobb!


Bildet over: Kelly Osbourne

(Dagbladet): “Det er lenge siden vi ble kjent med Kelly Osbourne (26) som en lubben og obsternasig tenåring i realityserien «The Osbournes». Siden den gang har hun gått ned over 20 kilo, skapt seg et helt nytt image, og fått programlederjobb i E!s «Fashion police». Da hun gjestet «Tonight Show with Jay Leno», ble hun spurt om hun tror hun fikk fashionistajobben fordi hun har gått så mye ned i vekt, ifølge Daily Mail. Ikke moteråd fra feite. Ingen tar moteråd fra en feit person – det gjør de bare ikke. Dessverre er det verdenen vi lever i, svarte Osbourne. Jeg har alltid hatt en motestemme inne i meg, men ingen ville høre på den. Det er greit, jeg forstår at det er slik verden fungerer.

De siste årene har det vært mye skriverier om Kelly Osbournes vekttap. I 2009 deltok hun i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» i 2009, og endte på tredjeplass. Treningen til programmet gjorde at hun gikk enda mer ned i vekt. Etter den tid har den frittalende jenta ikke vært redd for å si det hun mener. Osbourne skapte nylig overskrifter da hun kalte sanger Christina Aguilera (30) en «feit tispe» fordi hun har gått opp noen kilo. Osbourne skal aldri ha likt Aguilera, og skal ha blitt fornærmet da sangeren kjøpte huset hennes. Kanskje hun er på vei til å bli den feite tispa hun var født til å være. Jeg vet ikke. Hun var en fitte mot meg. Og hun kjøpte huset mitt, sa Osbourne ifølge Daily Telegraph.”

Kelly Michelle Lee Osbourne (født 27. oktober 1984 i London i England) er en engelsk skuespiller, sanger og motedesigner. Hun ble først kjent gjennom TV-serien The Osbournes, et virkelighetsdrama om sin kjente far Ozzy Osbourne. Hun har to søsken: Aimee og Jack Osbourne, og to halvsøsken: Jessica Hobbs og Louis Osbourne, Ozzys to barn fra hans første ekteskap.

Nå vil onde tunger hevde at Kelly Osbourne i alle år har vært ei lita fet dundre!


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat