Kvelertak-vokalist Erlend Hjeltvik ber paret som hadde sex på første rad under Raumarock-konserten ta kontakt dersom det blir en baby av det!<br/>
thumbnailKvelertak-vokalist Erlend Hjeltvik ber paret som hadde sex på første rad under Raumarock-konserten ta kontakt dersom det blir en baby av det!


Bildet over: Kvelertak

(VG Nett) “Kvelertak-vokalist Erlend Hjeltvik ber paret som hadde sex på første rad under Raumarock-konserten ta kontakt dersom det blir en baby av det. Bandet Kvelertak spilte konsert på Raumarock-festivalen på fredag, og blant publikum var det et par som koste seg ekstra mye. På første rad hadde de sex, noe bandet ikke fikk med seg før etterpå. Etter konserten var det noen som spurte oss om vi hadde sett paret som hadde seg foran scenen. Da holdt vi på å le oss hjel, sier Erlend Hjeltvik, som er vokalist i bandet til VG Nett.

Like etter twitret han følgende fra bandets twitter-profil: «Ny milepæl: vaktene tok et par i å pule på fremste rad under giggen vår på Raumarock!» Selv tar han opptrinnet som det største komplimentet bandet har fått. Jeg er bare irritert for at jeg ikke fikk det med meg. Jeg håper det blir en Kvelertak-baby ut av det, da må de si ifra, sier vokalisten. Også festivalsjef Frode Nakken tar det hele med et smil. Det ble lagt merke til, for å si det sånn. Men jeg syns dette bare er morsomt, og vi blandet aldri inn politiet, sier han.

Kvelertak er et norsk hardcore/metal-band fra Stavanger. Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig hardcore punk med black metal-elementer. Bandet kaller selv musikken sin «necro ‘n’ roll», og synger kun på norsk. Bandet ble startet opp i 2007, og startet sin karriere for alvor på NRK Urørt.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat