Anders Myrvold har fått sparken i Frisk Asker, vurderer å gå til rettssak!<br/>
thumbnailAnders Myrvold har fått sparken i Frisk Asker, vurderer å gå til rettssak!


Bildet over: Anders Myrvold

(Dagbladet): “Ishockey-spilleren Anders Myrvold (35) har vært innom Vålerenga, Stavanger Oilers og Stjernen siden 2007. Den siste sesongen har han spilt i Frisk Asker – men nå har den tidligere NHL-proffen havnet på kant med klubben. I sommer bestemte styret i Frisk Asker Hockey at noe måtte gjøres med den dårlige økonomien. Klubben ønsker å si opp Myrvold – men det nekter spilleren å godta. Flere møter. Nå kan partene havne i retten. Myrvold føler seg dårlig behandlet. Han har fått en oppsigelse rett før seriestart fordi klubben vil spare penger. Vi har hatt flere møter, og håper å komme til enighet i løpet av uka. Hvis ikke kan dette ende i retten, sier Myrvolds advokat Martin Hay til Dagbladet.

Myrvold signerte en toårskontrakt med Asker-klubben i fjor, og har i utgangspunktet ett år igjen av kontrakten. Dårlig økonomi. Etter forrige sesong hadde Frisk Asker ifølge Budstikka et etterslep på rundt 1,1 millioner kroner. Klubben endte som nummer sju av ti lag i eliteserien – og nå har klubben sagt opp flere spillere. Klubben må drives etter sunne prinsipper. Det betyr at vi skal kunne betale regninger ved forfall og oppfylle våre forpliktelser generelt. Slik er det ikke i dag, og vi har derfor gått til oppsigelse av våre tre dyreste spillere og deler av administrasjonen. Gjennom disse tiltakene vil vi sannsynligvis komme i balanse før neste sesong, sier styreleder i Frisk Asker Hockey, Per Christian Johansen til Budstikka.”

Anders Myrvold (født 12. august 1975 i Lørenskog) er en norsk landslagsspiller i ishockey. Myrvold, som er back, ble draftet av NHL-klubben Quebec Nordics i 5. runde i 1993, som spiller nummer 127 og fikk sin NHL-debut for Colorado Avalanche 6. oktober 1995. Han har også spilt for NHL-klubbene Boston Bruins, New York Islanders og Detroit Red Wings. Han ble Norgesmester med Vålerenga Ishockey i 2006. 23. desember 2006 ble han slått ned i Oslo sentrum og ble operert på Ullevål universitetssykehus. Myrvold var ute resten av sesongen.

Myrvold innrømmet i et intervju med VG i november 2007 at han hadde misbrukt kokain i lengre perioder, noe som endte med et syv ukers rehabiliteringsopphold. I sesongen 2007/2008 gjorde han comeback i Vålerenga Ishockey. 11. juni 2008 signerte han en treårsavtale med Stavanger Oilers. Året etter fikk han sparken fra klubben for å ha nektet å ta en narkotikatest etter krav fra klubben. [3] Sesongen 2009/2010 spilte han for Stjernen. Han spiller for tiden for i Frisk Asker.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat