Mila Kunis sier at folk som sier de ikke kan gå ned i vekt lyver!<br/>
thumbnailMila Kunis sier at folk som sier de ikke kan gå ned i vekt lyver!


Bildet over: GIKK NED TI KILO: Skuespiller Mila Kunis tror alle kan gå ned i vekt, om de bare vil det selv

TV2: “Folk som sier de ikke kan gå ned i vekt lyver. Superstjernen Mila Kunis gikk ned ti kilo før storrolle. Superstjernen Mila Kunis gikk ned ti kilo i forkant av storfilmen «Black Swan». 27-åringen, som har uttalt at hun selv er en matelsker, sier hun ble overrasket over å se hvor mye kroppen var i stand til å forandre seg. Jeg tror ikke jeg innså hva kroppen var i stand til, men jeg var nok også utrolig naiv, på en vakker måte, sier hun til Glamour magazine ifølge Daily Mail. Jeg trodde jeg kunne gjøre hva som helst. Jeg trodde ikke et sekund at jeg ikke ville klare å gjennomføre det. Jeg tror på hardt arbeid, sier hun.

Kroppen klarer alt. Skuespilleren har endret syn på kroppen etter å ha oppdaget hva hun selv var i stand til. Hun mener at alle kan gjøre noe med vekten, og at de som sier de ikke kan det, lyver. Jeg er en matelsker. Jeg elsker mat! Men når folk sier at de ikke klarer å gå ned i vekt, er det tull. Kroppen din kan gjøre absolutt alt, du må bare ville gjøre det, sier hun. Hele intervjuet med Mila kommer ifølge Daily Mail i septemberutgaven av Glamour magazine.”

Milena Markovna Kunis (ukrainsk: Мілена Марківна Куніс, født 14. august 1983 i Tsjernivtsi i Ukraina), bedre kjent som Mila Kunis, er en ukrainsk-amerikansk skuespiller. Kunis flyttet med familien sin til Los Angeles i California da hun var 7 år. Til tross for rykter, lærte ikke Kunis engelsk ved å se The Price Is Right.[1] Hun gikk på Hubert How Bancroft Middle School i Los Angeles, der hvor hun også tok dramatimer etter skolen og hadde mindre roller i barneprogram og TV reklamer. I 1994 var hun medvirkende i I gode og onde dager som en ung Hope Williams.

Mila er best kjent for rollen som Jacqueline «Jackie» Burkhart i That ’70s Show, hvor hun deltok i 201 episoder, og som stemmen til Meg Griffin i den animerte serien Familien Griffin. Hun har også deltatt i TV-seriene Walker, Texas Ranger, Baywatch, Nick Freno: Licensed Teacher, Den syvende himmel, Get Real, Grounded for Life samt flere filmer.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat