Tommy Steine og Sturla Berg Johansen gjør TV 2-comeback!<br/>
thumbnailTommy Steine og Sturla Berg Johansen gjør TV 2-comeback!


Bildet over: Sturla Berg Johansen

TV2: “Tidligere «Allsang på grensen»-programleder Tommy Steine og tidligere «Sporløs», «Sommerspillet» og «Deal Or No Deal»-programleder gjør nå begge TV 2-comeback. Nå skal duoen nemlig reise land og strand rundt for å lage en dokusåpe for TV 2 sammen medRune Andersen og Jonas Kinge Bergland. De fire komikerne slår seg nå sammen på en turné som inkluderer en rekke små og store steder her til lands.

I beste Gitarkameratene-stil settes fire komikere sammen for å lage et latterlig show. For å lage denne forestillingen drar nå kameratene ut på Norgesturne for å skrive tekster og bli bedre kjent, opplyser Stand Up Norge i en pressemelding. TV-serien skal følge de fire komikernes turné fra de første ideene til teppet går opp på Latter på Aker Brygge, opplyser Stand Up Norge. Det skal etter planen resultere i ti episoder på TV 2. Jeg kan bekrefte at det skal lages TV-programmer rundt dette. Det er ennå ikke bestemt når det skal sendes, sier informasjonssjef Aleksander Valestrand i TV 2 til «God kveld Norge».

Tommy Lindrup Steine (født 25. august 1969 på Vålerenga i Oslo) er oppvokst på Tveita, Rykkinn, Høvik, Vålerenga og Sætre i Hurum kommune litt utenfor Drammen. Han er en norsk programleder, skuespiller, sanger og stand up-komiker. Far til fire og samboende med Linda Karlsen. Steine har vært stand up-komiker siden 1994 og gjort over 3 000 show. Han debuterte på scenen med sitt første helaftens show som hadde tittelen Tunge baller og Peach Canei. Showet ble mottatt av pressen.

Høsten 2001 ble han programleder i talkshowet Senkveld med HC og Tommy på TV 2. Det var her han ble et kjent fjes for folk flest i Norge. Serien gikk i tre sesonger til senhøsten 2003. Før sin TV-opptreden har han vært å høre på radio Radio 1 og kanalen P3. Senhøsten 2003 begynte han i oppsetningen I blanke messingen, sammen med blant andre Sven Nordin, og høsten 2003 var han aktuell som programleder i Tommys Popshow, en serie som gikk til våren 2004. I 2005 opptrådte han sammen med Jan Werner Danielsen i forestillingen The Show på Edderkoppen i Oslo.

Både sommeren 2008 («Over grensen») og 2009 («It’s not only only») har Tommy Steine hatt sitt sommershow i Halden. Sommeren 2009 deltok han i realityprogrammet 71° nord, kjendisversjonen. Den ble sendt på TV-Norge våren 2010. Steine regnes som en allsidig artist, og har hittil i sin karriere vært både skuespiller, sanger, programleder og stand up-komiker. Tommy Steine er også medeier og en av hovedpersonene i Motivasjonshuset A/S, som driver med kursing, kickoff og salgsmotivering rettet mot næringslivet.

I april 2010 tok han en andreplass i finalen i TV-Norge-programmet 4-stjerners middag halv åtte. Var med i den legendariske episoden der Tommy Sharif lagde tomatsuppe med Jack Daniels og ukokte egg.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat