Eli Kari Gjengedal synes nakenbading er helt greit, er hun kåt og gæren?<br/>
thumbnailEli Kari Gjengedal synes nakenbading er helt greit, er hun kåt og gæren?


Bildet over: Eli Kari Gjengedal

TV2: “Vær-Eli Kari: Nakenbading er helt greit. TV 2s værdame: – Har vel gjort det noen ganger jeg også. TV 2s værdame Eli Kari Gjengedal innrømmer i et intervju med Se og Hør at hun har badet naken. På spørsmål om hvordan hennes forhold til nakenbading er, svarer Eli Kari: – Det er helt greit. Jeg har vel badet naken noen ganger jeg også. Eli Kari røper også i intervjuet at hun er veldig følsom, og ofte gråter. Det er mye. Tanken på alt det fæle som skjer i verden, får lett frem tårene. Og så blir jeg lett rørt. Av blant annet fine taler i alle mulige sammenhenger. Eller når sønnen min opptrer i barnehagen. Da blir jeg så stolt av ham og alle de andre flinke barna, sier Gjengedal til Se og Hør.

Den populære værdamen røper overfor Se og Hør at hun har et avslappet forhold til været, og aldri blir sint. Da den populære værmelderen i fjor høst kom ut med boken «Værtegn i Norge», kunne hun forøvrig røpe til «Showman» at det finnes flere svært spesielle værtegn. Ett av tegnene på hvordan man kan forutse været, handler ifølge Eli Kari om undertøy. Det rareste tipset tror jeg må være det som handler om en underbukse. Hvis du har en overskyet himmel, men ser en liten blå flekk på himmelen, skal du ta underbuksen opp mot den blå flekken. Og hvis trusa ikke dekker den blå flekken – da blir det pent vær, sa Eli Kari da.

Eli Kari Gjengedal (f. 1971) er ein norsk forfattar frå Leikanger i Sogn og Fjordane, som kanskje er mest kjend som vêrpresentatør i Storm Weather Center med ein sterk nynorsk profil, der ho mellom anna presenterer vêret på TV2. I tillegg har ho i små periodar vore programleiar på kanalen.

Eli Kari Gjengedal er utdanna som akvaingeniør og har i tida før jobben i fjernsyn arbeidt som servitør, bartender og hovmeister. I 1999 tok ho bartenderprøven og har fleire gonger deltatt i NM i cocktailmiksing. Denne kunnskapen nytta ho i den første boka si, Cocktail – 44 vegar til fin bris frå 2005 på Skald forlag, med oppskrifter på drinkar og soger frå utelivsbransjen.

I 2007 gav ho ut den nynorske barneboka Karl Oscar i hardt vêr, illustrert av Ingunn Elida Wiken, om katten Karl Oskar som brukar eitt år på å finne heim att, i all slags vêr, etter å ha kome bort frå familien på sommarferie. Samstundes forklarar ho dei ulike vêrfenomena som Karl Oscar vert råka av på ein enkel måte for born. Ho er òg kjend for å ha sunge ei heil vêrmelding som eit reklamestunt på TV2 i 2009. Klippet vart sett av over 150000 på nettsida.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat