Jani Lane – Warrant-vokalisten er død. Han ble bare 47 år gammel!<br/>
thumbnailJani Lane – Warrant-vokalisten er død. Han ble bare 47 år gammel!


Bildet over: Jani Lane

(VG Nett) “Warrant-vokalist Jani Lane er død. Han ble 47 år gammel. 47-åringen ble funnet død på et hotell i Woodland Hills i California torsdag. Det melder nyhetsbyrået AP. Det er foreløpig ikke kjent hva som er dødsårsaken. Blant de de store. Lane var kjent som vokalist i glamrockbandet Warrant, som er kjent for hitene «Cherry Pie», «Heaven» og «Down Boys».

Warrant var et av de store banda fra LAs Sunset Strip-klubbscene under siste halvdel av 80-tallet, sammen med Mötley Crüe og Poison, og det er leit å få nyhetene at Jani Lane har gått bort kun 47 år gammel, sier Guro Juul Andersen, redaktør i Metal Hammer Norway, til VG Nett. Lane skrev bandets aller største hit, «Cherry Pie», som nå skal spilles høyt her på Metal Hammer Norway-kontoret som vår lille hyllest, sier hun.”

Jani Lane (born John Kennedy Oswald, February 1, 1964 – August 11, 2011) was an American recording artist and the lead vocalist, frontman, lyricist and main songwriter for the glam metal band Warrant. Lane was featured on VH1’s Celebrity Fit Club 2 (2005). Lane was found dead at a Comfort Inn hotel in Woodland Hills, California on August 11, 2011. The official cause of death has not yet been released.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat