Kronprinsen stolt over hvordan Norge taklet 22/7-11, roser medmenneskeligheten og optimismen!<br/>
thumbnailKronprinsen stolt over hvordan Norge taklet 22/7-11, roser medmenneskeligheten og optimismen!


Bildet over: STYRKER ENGASJEMENTET: – Disse hendelsene og refleksjonene vi har gjort i etterkant, har bare styrket oss i troen på at dette arbeidet er viktig, sier kronprins Haakon til

TV2: “Kronprinsen stolt over hvordan Norge taklet 22/7. Har vært godt å se hvordan folk har kommet sammen og brydd seg om hverandre. For tre uker siden talte kronprins Haakon til et Norge i sorg. Han sier til TV 2 at de grufulle hendelsene 22. juli har satt sitt preg. Det var en forferdelig tragedie for hele Norge, det som skjedde 22. juli. Jeg tror vi har alle opplevd det som rystende og som vanskelig, sier kronprinsen.

Men han er samtidig stolt av hvordan Norge har taklet de ekstreme prøvelsene. Midt i tragedien har det vært godt å se hvordan folk har kommet sammen og brydd seg om hverandre. Alle har ønsket å ta vare på hverandre, og selvfølgelig de som er berørt direkte og som er pårørende. Jeg håper vi klarer å ta med oss noe av det inn i hverdagen, sier kronprinsen. Vil hjelpe ungdom. Kronprins Haakon sier at kronprinsparet nå vil engasjere seg mer for ungdom i Norge. I forbindelse med bryllupsdagen vil kronprinsparet relansere sitt humanitære fond, og da med særlig fokus på ungdom i Norge.

Haakon Magnus (født 20. juli 1973 i Oslo) er Norges kronprins. Han er sønn og nest eldste barn av kong Harald V og dronning Sonja, og har en storesøster, Märtha Louise. Han er sønnesønn til kong Olav V og sønnesønns sønn til kong Haakon VII. Haakon er gift med Hennes Kongelige Høyhet kronprinsesse Mette-Marit. Han representerer 4. generasjon i Det norske kongehuset. Til daglig benyttes bare det første av hans fornavn.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat