Kim Kardashian og Kris Humphries er nå gift!<br/>
thumbnailKim Kardashian og Kris Humphries er nå gift!


Bildet over:Kim Kardashian

(Dagbladet): “Jetsetter og realitykjendis Kim Kardashian (30) og kjæresten, basketballspiller Kris Humphries (26), er endelig gift. Paret har vært forlovet siden mai, etter at de da hadde vært sammen i seks måneder. Det storslagne bryllupet hadde 450 gjester, og ble holdt på en privat eiendom i Montecito i California i går ettermiddag og kveld. Bryllupet har preget både amerikanske og internasjonale kjendismedier de siste månedene, og Kardashian har ikke lagt skjul på at hun ville at den viktige dagen skulle bli storslagen.

Stjernespekket gjesteliste. Dagbladet har tidligere skrevet at bryllupsgjestene har fått forbud mot å ta med seg kameraer og mobiltelefoner inn på eiendommen under bryllupet. For å overholde de strenge reglene, måtte gjestene gjennom en metalldetektor. På gjestelista sto en rekke framtredende Hollywood-personligheter, deriblant «Frustrerte fruer»-skuespiller Eva Longoria, designer Vera Wang (som designet brudekjolen), programlederne Mario Lopez og Ryan Seacrest, tennissøstrene Serena og Venus Williams og søstrene Ali og Lindsay Lohan sammen med mora Dina, skriver People.”

Kimberly Noel Kardashian (født 21. oktober 1980 i Los Angeles) er en amerikansk TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller. Hun er datter av den avdøde advokaten Robert Kardashian og Kris Jenner med armensk avstamming. Hun ble kjent for sin sextape med hennes tidligere kjæreste Ray J, og hennes families virkelighetsdrama-serie Keeping Up with the Kardashians. Hun har utgitt flere parfymer, og er medeier i forretningen D-A-S-H som hun driver sammen med sine søstre Kourtney og Khloé Kardashian. Hun har deltatt i TV-serien Dancing with the Stars og har en voksdukke av seg selv i New York avdelingen av Madame Tussauds.

Kim Kardashian og forloveden Kris Humphries skal drikkes ut, er giftekåte og klare!


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat