Hilary Duff har takket nei til hovedrollen i «The Story of Bonnie and Clyde» – men graviditeten hennes har ikke noe med dette å gjøre!<br/>
thumbnailHilary Duff har takket nei til hovedrollen i «The Story of Bonnie and Clyde» – men graviditeten hennes har ikke noe med dette å gjøre!


Bildet over: HAR ANDRE PLANER: Hilary Duff har takket nei til hovedrollen i «The Story of Bonnie and Clyde» – men graviditeten hennes har ikke noe med dette å gjøre

TV2: “Nekter for å ha sparket gravid Hilary Duff. Dette er årsaken til at hun ikke blir med i «The Story of Bonnie and Clyde». Mandag skrev norske og internasjonale medier at Hilary Duff hadde fått sparken fra filmen «The Story of Bonnie and Clyde» fordi hun er gravid. Kilder kunne fortelle at produksjonsteamet bak filmen jaktet etter en erstatter for skuespilleren. Nå skriver Ace Showbiz at det er budsjett og forskyvninger av innspillingen som er årsaken til at Duff ikke blir med i filmen.

Dette sier filmens produsent Tom Rogers til nettstedet: Produksjonen har blitt skjøvet flere ganger på grunn av økonomi, planlegging og andre faktorer, som for eksempel tornadoer som har ødelagt innspillingssteder. Nå er vi klare for å starte produksjonen, men det blir senere i år. Dessverre har forskyvelsen gjort at innspillingen krasjer med hovedrolleinnehaverne Hilary Duff og Kevin Zegers planer. Filminnspillingen starter altså senere i år, men verken Duff eller Zegers har hatt tid til å vente.”

Hilary Ann Lisa Erhard Duff (født 28. september 1987 i Houston i Texas) er en amerikansk skuespillerinne og popsanger. Duff har også lansert klærkolleksjoner som inkluderer Stuff by Hilary Duff og Femme for DKNY Jeans og to eksklusive parfymer samlinger med Elizabeth Arden. Amerikanske tabloider har ytret at Duff har vært i krangler med blant annet tenåringsstjernene Lindsay Lohan, Kelly Clarkson og Ashlee Simpson. I 2010 giftet hun seg med ishockeyspilleren Mike Comrie.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat