Ivar «Ravi» Johansen – «Idol»-programlederen har med vilje gått ned i vekt for å bli bedre på sin store lidenskap – yoga!<br/>
thumbnailIvar «Ravi» Johansen – «Idol»-programlederen har med vilje gått ned i vekt for å bli bedre på sin store lidenskap – yoga!


Bildet over: Ivar «Ravi» Johansen

(VG Nett) «Idol»-programleder Ivar «Ravi» Johansen (35) har med vilje gått ned i vekt for å bli bedre på sin store lidenskap – yoga. Jeg pleide å veie rundt 75 kilo. Nå veier jeg et sted rundt 63-64 kilo, sier Ivar «Ravi» Johansen til VG Nett. «Idol»-programlederen har de fire årene fått en stor lidenskap for yoga. Det er også den interessen som gjorde at han ville ned i vekt. Komplisert. Det er litt komplisert. De fleste trener for å gå ned i vekt, men jeg er litt motsatt, forteller Johansen. Alle som driver med yoga er veldig tynne. Jeg hadde ingen framgang, så jeg måtte gå ned litt i vekt, forteller «Idol»-programlederen.

35-åringen bruker mye tid på ashtanga-yoga. Johansen synes det er veldig mange fordeler med treningsformen. EU-test. Det er trening du blir sterkere av, og mykere av. Det er pusteøvelser som gjør at du får ro i sinnet. Det er nesten som en EU-test på kroppen. Du kjenner litt etter hvordan du har det, sier han. Ivar «Ravi» Johansen skal i høst være programleder for «Idol», som gjør comeback på TV 2, sammen med Guri Solberg. «Idol» har premiere tirsdag 30. august.”

Sammen med Martin Horntveth startet han i 1994 bandet Jaga Jazzist. I bandet spilte han i starten trompet og bidrog med vokal og rap, før han etterhvert overtok som keyboardist. Han var sentral i bandet og deltok på innspillingen av debutalbumet A livingroom hush i 2001, men sluttet like etter albumet var spilt inn. I 1999 ble han med som keyboardist i bandet Briskeby, men sluttet før bandet slo gjennom med debutalbumet Jeans for Onassis i 2000. Han har dessuten spilt keyboard i bandet The Jessica Fletchers (2002-2003).

I 2003 var han med som rapper på Folk & Røveres album Bagateller, og ble for alvor kjent gjennom sangen «Utadæsjælåplevelse» som ble en stor hit. Samme år begynte han å samarbeide med Anders Løvlie under navnet «Ravi og DJ Løv». Sammen har de gitt ut albumene Lekr butik i 2004 og Den nye arbæidsdagn i 2005. Singler fra albumene har vært «Dødsøt» (2004), «E-Ore» (2005), «Tsjeriåu» med De Månråus (The Monroes) (2005) og «Bitelit» med Treisi Men (2005). I 2006 ga han ut sitt første rene soloalbum Kjøpr Gitar og fikk Gammleng-prisen i klassen rap.

Ravi har som kjennetegn at musikkvideoene er tekstet. Tekstingen blir gjort på «ravisk», det vil si etter ren norsk uttale uten doble konsonanter, stumme vokaler og lignende. Ravi fikk i 2004 Norsk Målungdoms dialektpris for sin gode bruk av Vestfoldsdialekt. Han var programleder for serien Landeplage på NRK fjernsynet i 2007, 2008 og 2009. Ravi var høsten 2010 programleder for X Factor sammen med Guri Solberg.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat