Ezinne Okparaebo feiret semifinaleplassen med en egen dans for TV 2 Sporten<br/>
thumbnailEzinne Okparaebo feiret semifinaleplassen med en egen dans for TV 2 Sporten


Bildet over: Ezinne Okparaebo

TV2: “DAEGU (TV 2 Sporten): I et heat der hun på forhånd bare var rangert som den femte beste jenta, imponerte Okparaebo med ny norsk rekord på 11.21, og klart avensement til sin første VM-semifinale. Søren, også. Jeg vet hva jeg må gjøre nå, bryter Okparaebo ut i latter når hun møter TV 2 i intervjusonen etter løpet. En liten rekorddans senere, oppsummerte hun løpet slik: Jeg har trent spesielt på avslutningene. Men jeg føler likevel at jeg har enda mer inne enn dette. Det er bare en utrolig lettelse å komme seg til semifinale med ny pers og norsk rekord. Det er herlig å få det til i mesterskap, sier den glade Oslo-jenta. Bortsett fra VM i Berlin for to år siden, har Okparaebo satt personlig rekord i samtlige mesterskap hun har deltatt i på seniornivå. Hun tror hun har forklaringen på hvorfor.

Jeg tror det har med spenningsnivået å gjøre. På løp der jeg er bedre ranket, blir jeg ikke like nervøs, og da løper jeg nok ubevisst dårligere. Her visste jeg det var fire jenter som var bedre enn meg. Da nytter det ikke å jogge, eller være cocky. Jeg måtte bare gi full gass, sier hun. Nå gleder hun seg til semifinale i morgen kveld, eller rundt lunsjtider hjemme i Norge. Det kommer til å bli pakka på stadion. Jeg gleder meg. Hva tror du mulighetene for en finale er? Du jeg vet ikke. Nå må jeg bare ta det som det kommer. Det finns ikke noe stress nå. Jeg tror jeg går og tar en kaffe, ler hun på karakteristisk Okparaebo-vis.

Ezinne Okparaebo (født 3. mars 1988 i delstaten Imo syd i Nigeria) er en norsk friidrettsutøver, og er Norges raskeste kvinne gjennom tidene. Hun flyttet til Norge som niåring og er oppvokst på Ammerud. Det var som elev på Haugen skole at interessen for sprint oppstod. Hun slo gjennom i norgestoppen i 2005, og representerer IL i BUL.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat