Tone Damli Aaberge sier at denne følelsen unner  jeg ingen å ha, i sorg etter Annan Hennies dødsfall!<br/>
thumbnailTone Damli Aaberge sier at denne følelsen unner jeg ingen å ha, i sorg etter Annan Hennies dødsfall!


Bildet over: GOD STØTTE: Tone Damli Aaberge kom sammen med Aksel Hennie på premieren til «Hodejegerne» fredag – bare timer etter Annan Hennies begravelse

TV2: “Tone Damli Aaberge: Denne følelsen unner jeg ingen å ha. I sorg etter Annan Hennies dødsfall. Fredag var det premiere på filmen «Hodejegerne» ved Colosseum kino i Oslo. I en av filmens hovedroller finner vi Aksel Hennie, som nylig mistet sin lillebror Annan i en fallskjermulykke på Jarlsberg flyplass. Hennie kom på premieren sammen med samboeren Tone Damli Aaberge – til tross for at de to bare timer før hadde vært i Annans begravelse. Film, kunst og kino kan brukes til alt, også i en tid som dette, sa Aksel før han og Tone forsvant inn i kinomørket.

Nå blogger Tone om de tunge dagene, og skriver at hun forsøker å komme seg tilbake til hverdagen. «Eg skal snart prøve å bevege meg tilbake til kvardagen, men e ikkje der heilt enda … Har det veldig tungt. Håpet det står bra til med alle dikka, for denne følelsen som eg har i kroppen min unna eg ingen å ha,» skriver hun i bloggen. Tone har lagt ut et bilde av seg selv sammen med Annan og Aksel. «Kjæresten min, meg og verdens beste- “brutter’n”. Eg elska dei to gutane her så høgt! :´(,» skriver hun

Tone Damli Aaberge (født 12. april 1988 i Sogndal) er en norsk sanger. Damli Aaberge gikk på musikk, dans og drama ved Firda videregående skole fra 2004. Hun avsluttet skolegangen etter at hun i 2005 deltok i fjernsynsprogrammet Idol på TV 2. Hun kom på andreplass etter Jorun Stiansen, og det var etter dette hun fikk sitt gjennombrudd som artist.

5. desember 2005 gav hun ut sitt første musikkalbum; Bliss. Albumet solgte til gullplate det året. Hun hadde så en av hovedrollestemmene i animasjonsfilmen Over hekken, som hadde norgespremière i september 2006. Hun deltok i andre sesong av Skal vi danse på å TV 2 høsten samme år. Hun endte på tredjeplass. I 2007 ga hun ut oppfølgeralbumet Sweet Fever.

Hun deltok i Melodi Grand Prix 2009 med sangen «Butterflies», og kom til finalen 7. februar 2009. Hun endte på andreplass, slått av Alexander Rybak med sangen «Fairytale», som senere vant Eurovision Song Contest 2009. Singlen «Butterflies» solgte til platinaplate, og lå på VG-lista i 17 uker, med en 2. plass som beste plassering. Sangen var med på musikkalbumet I Know, som ble utgitt 30. mars 2009.

Tone Damli Aaberge og hennes kjære er luksus-dyr som jager materielle verdier!


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat