Linn Frederikke Farmen Halvorsen (31) kommer ikke til å ta på seg hatt og solbriller for å gå på Kiwi etter at reality-serien Frogner fikk totalslakt i VG!<br/>
thumbnailLinn Frederikke Farmen Halvorsen (31) kommer ikke til å ta på seg hatt og solbriller for å gå på Kiwi etter at reality-serien Frogner fikk totalslakt i VG!


Bildet over: Aktører i reality-serien Frogner

(VG Nett) “Linn Frederikke Farmen Halvorsen (31) kommer ikke til å ta på seg hatt og solbriller for å gå på Kiwi etter at reality-serien Frogner fikk totalslakt i VG. Tidenes verste dokusåpe, var den klare meldingen fra VGs TV-anmelder Camilla Bjørn etter at hun hadde sett TV 3s nye reality-serie Frogner terningkast 1 i dagens avis. Kritikken preller imidlertid av på Linn Frederikke Farmen Halvorsen. Hun hadde snikpremiere med familie og venner i går kveld og tar slakten med et stort smil:

Det blir alltid en snakkis med terningkast 1, det er positivt det. Jeg har i hvert fall fått et terningkast! Jeg kommer ikke til å ta på meg hatt og solbriller på Kiwi i morgen, sier en lattermild nybakt reality-kjendis og legger til: Jeg bryr meg veldig lite om det terningkastet. Jeg føler kanskje den anmelderen har stått opp med feil bein, men det er ytringsfrihet her i landet! Jeg tenkte jeg skulle melde meg på den nye serien «Det går bedre nå», sier hun med et selvironisk smil. Tilbakemeldingene fra venner og familie som så første episode av «Frogner» i går var bare positive, forteller Linn Frederikke.”

Virkelighetsdrama, på engelsk ofte kalt reality drama, er en programsjanger i fjernsyn som viser personer som opptrer som seg selv, ikke skuespillere i roller, og som handler i «virkelige» situasjoner, enten de utfører dagligdagse gjøremål i sitt vanlige liv eller utfører arrangerte oppgaver i et konstruert miljø. Virkelighetsdramaene låner formgrep både fra dokumentarfilm, fra fiksjonsfilm eller dramatikk med et skrevet manuskript og fra underholdningsprogram. Deltakerne skal ofte utføre en bestemt oppgave eller konkurrere med hverandre. Et virkelighetsdrama er vanligvis formet som en programserie med flere episoder som sendes fast hver dag eller uke.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat