Verdens fineste dame rumpe, brasilianske Melanie Nunez Fronckowiack.<br/>
thumbnailVerdens fineste dame rumpe, brasilianske Melanie Nunez Fronckowiack.


* Verdens fineste dame rumpe:

PARIS, FRANKRIKE 20081113 Ingen av disse folkene trenger å skjemmes for utseendet sitt. Men akkurat her er det bare en liten del av kroppen som skal granskes. Det handler om kåringen av verdens fineste rumpe.

Undertøysfabrikanten Sloggi gjorde et reklamekupp da de ba folk over hele verden om å sende inn et bilde av rumpa si. Basert på bildene møttes 45 finalister fra hele verden i Paris til konkurransen om verdens fineste rumpe. Det kan ikke ha vært lett for juryen, for her var det mye fint. Men noen kriterier skal oppfylles.

Og det er disse to som ifølge Sloggi har verdens fineste rumper, brasilianske Melanie Nunez Fronckowiack og franske Saiba Bombote. De fikk begge 15.000 euro, modellkontrakt, og gratis forsikring av rumpa si.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat