Sheyla Hershey mener hun kan takke puppene sine for at hun ikke ble alvorlig skadet i en bilulykke, megapuppene fungerte som airbag da!<br/>
thumbnailSheyla Hershey mener hun kan takke puppene sine for at hun ikke ble alvorlig skadet i en bilulykke, megapuppene fungerte som airbag da!


Bildet over: Sheyla Hershey

(Dagbladet): “Med BH-størrelsen 38KKK setter den brasilianske modellen Sheyla Hershey (32) andre puppemodeller, som Pamela Anderson (44) og Katie Price (33) i skyggen. Men selv om mange nok vil tenke at det må følge en del ulemper ved å ha verdens største brystimplantater, viser det seg også at de kan komme til nytte – på andre måter enn å tiltrekke seg oppmerksomhet. Nylig krasjet Hershey nemlig inn i et tre, da hun skulle kjøre hjem etter en Super Bowl-fest på søndag. Politiet mener hun var påvirket av alkohol da hendelsen skjedde, og heller ikke brukte setebelte.

Da var det flaks at hun har megapupper. Jeg tror puppene mine reddet livet mitt. Ulykken var stygg, og puppene mine er såre, men de beskyttet resten av meg, sier Hershey til Barcroft Media, ifølge Daily Mail. 32-åringen hevder hun ikke var påvirket av alkohol da bilen krasjet, men at hun tok medisiner blant annet for depresjon, ryggsmerter og hodepine, og at det kan være grunnen til politiets anklager.”

Klikk her for å se bilder av den brystfagre mø på Fandens Oldemor:

Sheyla Hershey (born Sheyla Almeida; December 19, 1979) is a Brazilian-born housewife living in Houston, Texas since late 2000s. She is known for her extremely large breast implants. In May 2008, after 8 operations, she had a recorded bra size of 34FFF. By the end of January 2009, after having another operation in her native Brazil, she was reported to be a size 38KKK.

Hershey has shown interest in various aspects of entertainment and has her own record label in Brazil. She began singing for a Philippine pop band and dancing in the Far East in 2005. After several months, Hershey returned to Brazil. She attended acting classes and began starring in soap operas and comedy shows. The Brazilian edition of Guinness World Records book gave her the title of having the largest augmented breasts in Brazil.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat