Nik Wallenda vil om alt går etter planen bli den første på mer enn et århundre som krysser juvet i Niagarafallene på line!<br/>
thumbnailNik Wallenda vil om alt går etter planen bli den første på mer enn et århundre som krysser juvet i Niagarafallene på line!


Bildet over: Nik Wallenda

(VG Nett) “Hvis alt går etter planen blir Nik Wallenda den første på mer enn et århundre som krysser juvet i Niagarafallene på line. Først fikk han nei i desember fra Niagara Parks-kommusisjonen på søknaden sin om å krysse juvet balanserende på en to centimeter bred og 450 meter lang line, skriver SkyNews. Etter at Wallenda argumenterte med at stuntet kunne gi regionen store inntekter omgjorde kommisjonen sin avgjørelse, og sa ja til at lineartisten skulle få balansere den farlige strekningen. Janice Thomson i kommisjonen, sier at dette er en veldig unik engangshendelse, og ikke noe som vil bli vurdert tillatt mer enn hvert tyvende år.

Alle de andre nødvendige instansene hadde allerede gitt sitt samtykke, så tillatelsen fra kommisjonen var det siste hinderet på veien. Med deres godkjennelse er Nik nå klar for lineturen. Turen på linen over juvet er beregnet å ta omkring 45 minutter. Den forrige personen som krysset juvet på line var James Hardy i 1896. Wallenda er syvende generasjon i en familie bestående av ulike sikusakrobater og stuntutøvere, «The flying Wallendas». Familien er mest kjent for å gjennomføre aktiviteter høyt over bakken uten sikkerhetsnett.”

Nikolas Wallenda, known as Nik Wallenda born January 24, 1979 is an American high wire artist, acrobat, daredevil and Guinness Book of Records world record-holder. A direct descendant of Karl Wallenda (founder of the The Flying Wallendas), Nik is known for performing death-defying stunts on highwire without a safety net. On October 15, 2008, during a live broadcast of Today, Wallenda walked and then bicycled across a suspended highwire 13 and 1/2 stories above the ground off the roof of the Prudential Center in Downtown Newark, New Jersey for a Guinness Book of Records world record for longest and highest bicycle on a highwire.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat