Shaun Bartlett får alle fire mentorene til å reise seg i ekstase i kveldens «The Voice». Yosef tar helt av – og er villig til å kle av seg og spise skoene sine for å få jobbe med ham!<br/>
thumbnailShaun Bartlett får alle fire mentorene til å reise seg i ekstase i kveldens «The Voice». Yosef tar helt av – og er villig til å kle av seg og spise skoene sine for å få jobbe med ham!


VG Nett: “Shaun Bartlett (35) får alle fire mentorene til å reise seg i ekstase i kveldens «The Voice». Yosef tar helt av – og er villig til å kle av seg og spise skoene sine for å få jobbe med ham. Hvis du kommer på mitt lag, så skal jeg ta av meg beltet, ta av meg buksa og spise skoene mine, nærmest roper Yosef mens han går hyperaktivt rundt foran de andre mentorene.

Gi den mannen ei banan, eller stapp en slik befruktning opp i rassen på han, Yosef altså.

Både Yosef Wolde-Mariam, Magne Furuholmen og Hanne Sørvaag snur seg allerede på første tone. Etter hvert trykker også skeptikeren Sondre Lerche på knappen og snur stolen. Men dette merket ikke Shaun Bartlett noe til. Jeg husker ingenting. Jeg har hoppet i fallskjerm en gang, og dette kan sammenliknes med det. Det var jævlig spennende og heftig, men jeg husker ikke så mye av turen ned. Jeg var nok den eneste i rommet som ikke fikk med meg at tre dommere snudde seg med en gang. Jeg bare lukket øynene og gikk inn i min greie. Nå eller aldri, liksom! Etterpå måtte jeg spørre: Hva skjedde nå, egentlig?

Det som skjedde var at alle ville ha deg. Hvordan var det? Jeg husker ikke hva som ble sagt heller. Eller, jeg husker at Yosef tok helt av – og at min tanke var hvordan skal jeg bruke det musikalsk. Duden i seg selv er jo helt rå – og som skapt for dette programmet, mener Shaun Bartlett – som ikke var ett sekund i tvil om hvilken mentor han skulle velge. Jeg visste kjempegodt hvem jeg ville ha.”

Shaun Bartlett (34) fra Oslo, synger «Sweet dream» av Eurythmics. Et fantastisk talent, som nok vil klare seg selv uten “The Voice”.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat