Trude Mostue begikk sauestunt skaper krøll – får smittepepper, tragisk kjedisfesjå!<br/>
thumbnailTrude Mostue begikk sauestunt skaper krøll – får smittepepper, tragisk kjedisfesjå!


Trude Mostue er et luksusdyr, som burde vært satt i ærlig arbeide i et fjøs et eller annet sted

Tragisk å se hvordan eliten fester sammen, en liten krets kjendiser blir invitert av den nyrike og vulgært overforbrukende Petter Stordalen, som vel er sykelig opptatt av kjendiser. hvorfor kunne ikke heller Petter Stordalen laget en morsom fest for de sliten narkomane i Oslo, gledet noen som vanligvis har et knalltøft liv. Neo må si jeg blir kvalm av en mann som Petter Stordalen, som svir av millioner på sine egotripper, penger som heller burde vært brukt på mennesker som trenger en oppmuntring i et ellers hardt liv.

Kjendisveterinær Trude Mostue begikk trolig flere lovbrudd da hun ankom Petter Stordalens bondefest med to sauer fra Drøbak. Mattilsynet vurderer nå å kontakte den kjente veterinæren for å opplyse henne om lovverket. Dette er den mildeste reaksjonen tilsynet har i slike saker.

Det er forbudt å transportere sau over fylkesgrensene i Norge. Årsaken er faren for spredning av smittsomme dyresykdommer. Blant annet skrapesyke, sier fungerende seksjonssjef ved Mattilsynets regionkontor Eva Otterstad. Nesten hele Kjendis-Norge var til stede da hotellkonge Petter Stordalen arrangerte sin sedvanlige 16. mai-fest i hovedkvarteret til Nordic Choice på Frogner i Oslo.

Tragisk og latterlig, og ikke noe en bør lage lødig underholdning ut av VG…..

et er ikke småpenger enkelte i dag bruker på bolig, rike og velstående personer som Trude Mostue har åpenbart god råd. Utrolig å lese at Trude og kjæresten brukte i overkant av 17 millioner på en bolig i rikmanns-området Bygdøy. Dette er vel noe det aller fleste av oss her i landet aldri hadde hatt mulighet til. I august ble det kjent at Mostue og samboeren Cato Sælid venter sitt første barn sammen.

Trude Mostue kjøpte luksusvilla til 17 millioner, mye penger i dyr!


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat