Per Sundnes den lille homsesniken dro Rybak fysisk av scenen i Baku, rystende!<br/>
thumbnailPer Sundnes den lille homsesniken dro Rybak fysisk av scenen i Baku, rystende!


Per Sundnes er dårlig likt av det norske folkjet, men NRK har valgt å satse på den lille homsetomsa

På fredag skulle Alexander Rybak opptre på den norske ambassaden i Baku, i forbindelse med hans besøk i den aserbajdsjanske hovedstaden. Svenske aviser som var til stede på arrangementet, skrev at Rybak stormet av scena og at han var dårlig forberedt. Men Melodi Grand Prix-general Per Sundes har en annen versjon av hendelsen. Det var jeg som fysisk dro han ned fra scena, og ga ham beskjed om å ikke spille mer fordi lyden var altfor dårlig. Svenskene vil ha krig. Rybak var ikke sint, i stedet stod han utenfor og ga autografer i en time etterpå, sier homse Sundnes.

Fikk ikke lov. Bassen skal ha sviktet og feil bakgrunnsmusikk skal ha blitt satt på. Aftonbladet skrev at Rybak nektet å komme tilbake på scena for å fullføre låten «Fairytale», men det avkrefter Sundnes. Det var en lydmann fra helvete. Vi sa til Rybak at han ikke skulle gå på igjen fordi det var så dårlig. Svenskene har overdramatiserer, sier Sundnes og fortsetter: Det var en norsk lydmann som til slutt skrudde slik at den aserbajdsjanske artisten kunne synge med playback.

Per André Sundnes (født 16. juni 1966 i Bodø) er en norsk programleder tilknyttet NRK. Han bekrives ofte som en trend- og popkulturekspert med særlig interesse for musikk og moter.Han har en bachelorgrad i film og TV fra London Institute (det nåværende University of the Arts London). Før sin tid som programleder i NRK jobbet Sundnes som lærer. Han var fast musikk- og trendkommentator i NRK-programmet Store studio fra 2002 til 2007.

Ved Eurovision Song Contest 2007 hadde Sundnes jobben som TV-kommentator etter Jostein Pedersen, og har siden den gang vært tett tilknyttet Melodi Grand Prix. Han omtales derfor ofte som «Grand Prix-general». I 2011 deltok han i Kjendisbarnevakten på NRK1. I 2005 utga Sundnes og Lillian Vatnøy boken Chic og bruk.
Sundnes er samboer med Tore Lengren.

Ylva Helene Schwenke ei modig jente:


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat