Stella Mwangi endte opp i slåsskamp på en Nicki Minaj-konsert, ei fæl dame<br/>
thumbnailStella Mwangi endte opp i slåsskamp på en Nicki Minaj-konsert, ei fæl dame


Voldelige fruentimmer er et lite vakkert syn, skam deg Stella Mwangi

Nå har gjerne afrikanere et noe mer hissig gemytt en oss mer reserverte hvite, som har vokst opp i vestlige land. Dette er en kjensgjerning en ikke kommer utenom når en skal vurdere ubetenksom eller såkalt spontan vold begått av mennesker fra utviklingsland, og tilbakestående området på vår ellers så vakre klode. Og Stella Mwangi endte opp i slåsskamp på en Nicki Minaj-konsert. Mwangi skal ha kommet i krangel med en annen jente under den eksentriske Minajs opptreden, og skal ha blitt tatt vekk fra stedet av vakter. Hun skal da har vært temmelig vill, og aggressiv.

Jeg så Stella og en annen jente ryke i tottene på hverandre. Hun kom mer eller mindre flyvende inn i folkemengden til høyre for hvor jeg stod, forteller et øyenvitne Dagbladet har vært i kontakt med. Vakter kom til unnsetning og skilte de to jentene, men det hjalp ikke stort. Etter et halvt minutt begynte de to å småslåss igjen og da var det flere som meldte seg på. Da kom det en vakt og løftet Stella over sikkerhetsgjerdet, for så å holde henne i forvaring liggende på bakken.

Ifølge konsertgåeren ble den andre jenta svært irritert over at Mwangi og følget hennes presset seg framover, og skal da ha gått til angrep. Slag og lugging, samt utveksling av stygge gloser, av typen “ditt jævla fittehull” osv, var det. Høret ut som Stella ikke har klart å styre sitt hissige afrikanske gemytt, slik at hun endte ut som ei ufyselig og voldelig kvinne, ja rett og slett som en ulekker brutalitet, for å si det like ut.

Stella Nyambura Mwangi (født 1. september 1986 i Nairobi, Kenya) er en sanger, skuespiller, rapper, låtskriver og komponist av kenyansk opprinnelse, mest kjent i Norge for sin seier i norsk Melodi Grand Prix 2011. Hennes arbeider er blant annet brukt i American Pie 5: The Naked Mile og Save the Last Dance 2, og i TV-seriene CSI New York og Scrubs.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat