Justin Bieber med nok en hit, skrevet av norske Andre Lindal, låta heter As Long As You Love Me<br/>
thumbnailJustin Bieber med nok en hit, skrevet av norske Andre Lindal, låta heter As Long As You Love Me


Det aller fleste av oss, tenker da på oss som har passert 20 år, synes lite om en bortkjemt fløtepus som Bieber, som ser ut som ei søt lita jente, og som av den grunnen neppe kan sies å være en særlig maskulin mann. Men en del hysteriske småjenter, liker slike lite mandige menn, som en kan mistenke for å bruke sminke, og være svært opptatte av utseende.

Men noen kroner kan en alltids dra på en slik tildels latterlig smørsanger. Det har norske Andre Lindal forstått. For han har solgt inn noee pop-låter til femidotten Justin Bieber, og med det tjent gode penger å sine låter.

Hvordan lykkes en nordmann fra Hauketo i Oslo med å skrive låter for det som for øyeblikket er verdens største musikkartist Andre Lindal kan nesten ikke svare på spørsmålet selv, men er sikker på en ting – man får det ikke rett opp i hendene.

Det har vært veldig mange år med prøving og feiling. Det eneste jeg vet nå er at jeg slipper å lure på om musikken kommer til å ordne seg for meg. Jeg blir i musikken resten av livet, for nå har jeg bevist at det er det jeg er flink til, sier den Los Angeles-bosatte 35-åringen til NRK.no.

YouTube Preview Image

Justin Bieber elsker skandinaviske jenter, men har ikke hatt sex med noen fra Norden:


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat