Beliebers ramponerte biler for over 200.000, da denne latterlige fløtepusen Justin Bieber var i landet<br/>
thumbnailBeliebers ramponerte biler for over 200.000, da denne latterlige fløtepusen Justin Bieber var i landet


Det var et trist syn å se alle disse idiotene fly som hodeløse høner rundt i Oslos gater da den bortskjemte smørsangeren og ungpike forføreren Justin Bieber besøkt Norge for noe uker siden. Og de ble også en gjeng pøbler som ødla verdier for store summer da de skjemte seg ut og fremstod som uintelligente fjortiser i anledning Bieber besøket. For under Justin Bieber-konserten 30. mai ble det gjort skader for minst 200.000 kroner, og det kun på to biler. Nå må politiet spore rampen, og forlange at de betaler for skadene det gjorde.

Det var kvalmende å se disse bortreiste ungjentene som kastet anstendighet og moral på båten, og som ramponerter gatene i Oslo, kun på grunn av en ung gutt som vel neppe kan sies å være annet en en femidott, og langt fra et ekte mannfolk.

Store artister smisker og sleiker ræv alle steder der de opptrer. Dette fordi de ønsker å selge musikk, eller på annen måte innynde seg hos fansen. Og Justin Bieber skal ha hevdet at han liker skandinaviske jenter, også norske, men skal ikke ha hatt sex, eller het natt med noen av dem. Justin Bieber er en søtnos, og langt fra det man kan kalle et ekte mannfolk med hår på brystet og mandig fremtreden. Slike gutter og menn likes i liten grad av modne kvinner, men småjenter er svake for det som kan kalles fløtepuser, som ikke går av veien for å sminke seg før det lar seg avbilde.

Og i et telefonintervju med verdens største og mest velinformerte kjendisnettsted TMZ forteller Justin Bieber om Oslo-besøket, som allerede har skapt overskrifter verden over. For tiden befinner Biber seg i Paris, som var neste stopp på promoteringsturneen etter Norge. Hvilke jenter ser best ut – skandinaviske eller franske? utfordrer reporteren Bieber. Jeg må si at skandinaviske jenter er veldig hotte, svarer tenåringsidolet, som er kjæreste med skuespiller og artist Selena Gomez. Selena Gomez har ikke villet si noe om sex, og om hun er tilfreds med Justin Bieber’s prestasjoner i senga.

Justin Drew Bieber (født 1. mars 1994 i Stratford, Ontario) er en canadisk artist innen genren pop og R&B. Han ble oppdaget på YouTube av Scooter Braun, som senere ble hans manager. Braun sendte Bieber til Atlanta, Georgia for et møte med Usher og for å skrive en platekontrakt med Island Records, hvor han begynte sin profesjonelle karriere. Justin Biebers sang «Baby» er (pr. desember 2011) den mest spilte videoen på youtube gjennom alle tider.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat