Lene Alexandra Øien har horet i mediene i årevis, spilt uhemmet på sex og naken kropp, ei løs tøs!<br/>
thumbnailLene Alexandra Øien har horet i mediene i årevis, spilt uhemmet på sex og naken kropp, ei løs tøs!


Lene Alexandra hardt ut mot alkoholmisbruk og drikkepress. Jeg hadde selv en periode i livet hvor jeg tok noen drinker for å senke skuldrene, men da hadde jeg det ikke bra. Lene Alexandra Øien er for tiden travel opptatt med plateinnspilling og skolegang. Artisten, som tar PT-studier og er veldig opptatt av trening og kosthold, tar nå et oppgjør med det sterke drikkepresset hun føler rundt seg. Øien skriver på hjemmesiden sin at hun opplever dette presset hver gang hun er ute, og nå går hun hardt ut mot de som ikke klarer å si nei til de edle dråper. «Jeg tør å påstå at de som ikke klarer å si nei og drikker så ofte sjansen byr seg, er flokkdyr som er redd for å gå glipp av noe».

I innlegget på hjemmesiden forteller Øien at hun selv falt for dette presset tidligere, og at hun tok noen drinker for å senke skuldrene: «Veldig mange drikker tydeligvis for å senke skuldrene, men det som skjer er jo at man blir mer sliten og vender man seg til at man må drikke for å slappe av kan det jo føre til at man blir avhengig og f.eks ikke kan være sosial uten å drikke. Man bør finne andre løsninger for å slappe av. Jeg hadde selv en periode i livet hvor jeg tok noen drinker for å senke skuldrene, men da hadde jeg det ikke bra. Heldigvis kom jeg meg ut av det før jeg havnet i en ond sirkel», skriver hun.

Lene Alexandra Øien (født 29. oktober 1981 i Trøgstad) er en norsk sanger, låtskriver og tidligere modell. Øien var vinner av Skal vi danse, og hun deltok i realityprogrammet Robinson-ekspedisjonen på TV3 i 2004. Hun deltok også i Idol 2003 og gikk til finalrundene. Øien er oppvokst i Trøgstad. Da hun var 19 år lot hun seg avbilde som nakenmodell for Lek, Cocktail og Cats. Hennes første steg til kjendisstatus var da hun deltok i realityprogrammet Robinson-ekspedisjonen på TV3 i 2004.

Hun og den den tidligere pornoskuespilleren og glamourmodellen Aylar Lie deltok i et PR-stunt hvor Lie påstod å ha hatt sex med den britiske sangerkjendisen Robbie Williams mens Øien skal ha sett på. Det ble senere avslørt at dette var oppspinn, men PR-stuntet fikk likevel sin porsjon oppmerksomhet, og Lie og Øien havnet på forsiden av den britiske avisen The Sun. Hun vant danseshowet Skal vi danse høsten 2008. Programmet hadde rekordmange seere, flere enn noen annen sesong av Skal vi danse.

I 2008 deltok Øien i en svensk reklamefilm for nummeropplysningstjenesten Aspiro, og fikk mye kritikk i Sverige av mange som mente at filmen var kjønnsdiskriminerende. Øien spiller i noen scener i filmen Tomme Tønner i en rolle som politibetjent. Filmen hadde premiere den 8. januar 2010 samme kveld som hun framførte «Prima Donna» i Melodi Grand Prix 2010.

Nick Greger kristenekstremisten: fokusert.com/?p=30273
Rune Hauge er talsmann for Norwegian Defence League: fokusert.com/?p=30673


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat