Justin Bieber kollapset da han besvimte og fikk hjernerystelse, var sur og grinete etterpå<br/>
thumbnailJustin Bieber kollapset da han besvimte og fikk hjernerystelse, var sur og grinete etterpå


Justin Bieber skal ha forfedre med negeravstamning, og er han i realiteten negerhøvding i Afrika?

Ungepikeforføreren Justin Bieber som skal ha hatt sex med flere ungjenter gikk på en smell her om dagen. I den nye dokumentaren «Justin Bieber: All Around The World» får popfenomenets utallige fans for første gang se hva som skjedde da han falt ned en trapp og kollapset etter en konsert i Paris.

Bieber skal ha falt mot en glassvegg under selve konserten og pådratt seg hjernerystelse. Popstjernen skal ha følt seg desorientert og omtåket, men fullførte konserten. Men i etterkant besvimte stjernen på vei inn i garderoben og vært borte i 15 sekunder. Han pådro seg som følge av dette en hjernerystelse.

Femte del av dokumentaren slutter med at popstjernen plutselig besvimer i trappen og faller om. Han kom til seg selv etter rundt 15 sekunder, og skal da ha fått legehjelp. Hele dokumentaren ble vist på NBC 21. juni, men Justin har også pratet om hendelsen på sin Viddy-profil.

Her forteller han blant annet at han ikke klarte å bevege på øyenbrynet etter at han krasjet i glassveggen. På nettstedet YouTube kan du også se dokumentaren om popidolet, hvor det blant annet vises at han kollapset i trappen.

Anja Johansen selger flere av sine plagg til spesielt inviterte, fokusert.com/?p=30741
Jon Hustad og Ole-Martin Ihle, fokusert.com/?p=30766


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat