Mette-Marits guru Sharon Myoshi Kelly bekrives som en fantastisk lærer, spesialist på meditasjons- og stressmestringsøvelsen vipassana!<br/>
thumbnailMette-Marits guru Sharon Myoshi Kelly bekrives som en fantastisk lærer, spesialist på meditasjons- og stressmestringsøvelsen vipassana!


Mette-Marit har vel ikke utviklet amorøse følelser for guroen Myoshi?

Mange undrer seg over denne noe mystiske guroen Sharon Myoshi» Kelly, som skal ha fanget vakre og varmblodige Mette-Marit’s interesse. Ja, har han rent mel i posen, eller er han ute etter å forføre den blonde norske prinsessen lurer mange på. Og er det sant som det onde tunger kan fortelle, at Mette-Marit har falt pladask for denne mystiske mannen. Kronprinsesse Mette-Marits guru Sharon «Myoshin» Kelly (57) bekrives som en fantastisk lærer, spesialist på meditasjons- og stressmestringsøvelsen vipassana.

Det opplyser en kollega av guruen ved Insight Meditation Center i Massachussets i USA til VG Nett. Tidligere denne uken avslørte Se og Hør at kronprinsse Mette-Marit (38) er på fottur i India sammen med meditasjonsguruen Myoshin.

Det er ikke kjent hva Myoshin bidrar med under Mette-Marits reise i India. Ved meditasjonssentret Insight Medtitation Center i Massachussets, hvor Myoshin har vært tilknyttet som lærer i en årrekke, er de ikke informert om Myoshins tur med den norske kronprinsessen.

– Er Myoshin på tur med den norske kronpinsessen i India?
Det må være en avtale de har gjort privat, ikke gjennom dette senteret. At de er i India overrasker meg for så vidt ikke så veldig, ettersom Myoshin er veldig bereist i østen, sier en kollega av Myoshin ved senteret, som ønsker å være anonym.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat