Justin Bieber råklinte og var åpenbart svært kåt med en ukjent jente da han spilte inn video i Los Angeles nylig. Det fikk ryktene til å løpe løpsk på nettet.<br/>
thumbnailJustin Bieber råklinte og var åpenbart svært kåt med en ukjent jente da han spilte inn video i Los Angeles nylig. Det fikk ryktene til å løpe løpsk på nettet.


Sprengkåte Justin Bieber skal ha hatt mye ungpikesex det siste årenen. Og Popsensasjonen Justin Bieber måtte nylig rykke ut og avkrefte at han og kjendiskjæresten Selena Gomez hadde slått opp. Ser det sånn ut, eller, sa han til en pågående papparazi da han og Gomez var på vei inn til en hot date på en lokal pizzarestaurant i Los Angeles. Da hadde kjendisnettstedet TMZ, som regnes som en av de troverdige aktørene i den kulørte pressen, nylig meldt at paret den siste tida har slått opp og blitt sammen igjen om hverandre.

Ryktene fikk nytt liv da videoen og bildene du kan se i denne saken ble publisert i helga. Bildene er fra en videoinnspilling i Los Angeles, og viser Bieber i het omfavnelse med en ukjent kvinne. Nå er det god grunn til å tro at kyssene var en del av videoinnspillinga, men ses på som et klart bevis for at Bieber-Gomez-forholdet skranter av flere på nettet. Burde vært arrestert.

Flere påpeker blant annet at det kan se ut som om kyssinga foregår på et tidspunkt der det ikke filmes, og at de øvrige på settet ser ut til å være opptatt av andre ting enn å følge med på det unge paret.
Videoinnspillinga skjedde i Los Angeles på fredag, kort tid etter at Bieber ble stoppet av politiet etter å ha råkjørt med den sølvkromfarga Fisker Karma-bilen sin.

Til nettstedet TMZ fortalte vitnet Dennis Zine, som er kommunefullmektig i Los Angeles, at Bieber burde vært arrestert og fått inndratt førerkortet.

– Han kjørte som en gal, og vinglet inn og ut av trafikken. Det var nesten ikke noe rom mellom ham og de andre bilene, påstår han.

Biebers agent påsto imidlertid at historien var overdrevet, og at Bieber råkjørte for å komme seg unna paparazzier.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat