Marion Ravn gifter seg neste år med kåtingen snowboardstjerne Andreas Ygre Wiig, blir mye sex da!<br/>
thumbnailMarion Ravn gifter seg neste år med kåtingen snowboardstjerne Andreas Ygre Wiig, blir mye sex da!


Marion Ravn synes det er deilig å være hjemme og lage musikk igjen. Med album på vei og giftemål neste år, stortrives hun i tilværelsen. Etter syv års pause, er nå Marion Ravn ferdig med å spille inn sitt neste album.

Jeg var ferdig med å spille det inn for to uker siden, det er litt tilbake til pop faktisk, så jeg regner med at det kommer en låt til høsten, og så kommer albumet til vinteren, forteller artisten. Ravn forteller at hun selv er godt fornøyd med resultatet.

Ville bli på scenen. VG møtte henne etter opptredenen på VG-lista i Trondheim onsdag kveld. Jeg hadde bare lyst til å bli der oppe og dra en låt til, sa en smilende Ravn etter showet. Hun har samarbeidet med blant andre Tom Hell på det nye albumet hun slipper i vinter. Det har vært veldig inspirerende for meg å jobbe med han og se hvordan han tenker som låtskriver og produsent, det er en ære at han vil jobbe med meg, sier Ravn.

Det er syv år siden hun sist ga ut et album, nå synes hun det er deilig å være hjemme i Norge igjen, og lage musikk. Hvit brud. Neste år gifter hun seg med snowboardstjerne Andreas Ygre Wiig. Ja vi skal gifte oss neste år så alt er veldig bra for tiden, stråler Ravn. Hun har allerede begynt så smått med å planlegge bryllupet.

Ja, jeg har begynt litt, det er fortsatt lenge til, så jeg skal kose meg med det, sier artisten. Hun har allerede begynt å planlegge hvor bryllupet skal være, men hvor hun har tenkt seg å gå til alters, det vil hun ikke si. Men én ting er i hvert fall sikkert. Jeg blir hvit brud, smiler Marion Ravn.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat