Alexandra Joner synes det er trist at hun mest sannsynlig aldri får møtt sin cubanske mormor igjen<br/>
thumbnailAlexandra Joner synes det er trist at hun mest sannsynlig aldri får møtt sin cubanske mormor igjen


Ille gærent når landegrenser hindrer en kontakt med sine kjære. Og Alexandra Joner på 19 rå synes det er trist at hun mest sannsynlig aldri får møtt sin cubanske mormor igjen. I et intervju med mannebladet FMH som kommer ut på fredag forteller den 19 år gamle artisten om hvorfor hun og moren nektes innreise til Cuba, hvor moren kommer fra.

– For noen år siden var vi med på en demonstrasjon utenfor den cubanske ambassaden i Oslo. Vi demonstrerte for demokrati for det cubanske folket. Det endte med litt av et rabalder, som igjen førte til at vi ikke får reise tilbake til Cuba noensinne, sier Joner til VG.

– Jeg ble bitt i hånden av en kvinnelig diplomat og ble kalt landsforræder, fortsetter hun. Onsdag fikk Alexandra Joner tilskuerene til å hyle i ekstase da hun entret scenen i sort body og skinnjakke på VG-lista-turneens siste stopp i Bergen. Sammen med blant annet Gabrielle, Tooji, Sirkus Eliassen og Stella Mwangi satt hun et verdig punktum for 15.000 hylende tilskuere i vestlandsbyen.

Alexandra Joner (født 25. mars 1990) er en norsk sanger, danser og skuespiller, datter av Sverre Indris Joner og kubanske Barbara Joner. Joner debuterte med singelen Sunrise 4. mai 2012 via produksjonsduoen ELEMENT og Universal Music Group. Hun har tidligere medvirket som danser og skuespiller i musikkvideoer med artister som blant andre Madcon, Justin Bieber, Drake og Quincy Jones[


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat