Jon Lundemoen homsa mener livet har forandret seg etter «Farmen»-oppholdet<br/>
thumbnailJon Lundemoen homsa mener livet har forandret seg etter «Farmen»-oppholdet


Mange reality-tv-program hiven inn en homsemann for å spirte opp programmet. Og Farmen har i årets sesong valgt ei Farmenhomse som heter Jon Lundemoen. Og etter sju år som stylist og blogger trengte Jon Lundemoen (28) en pause. Han solgte leiligheten i Oslo, og meldte seg på «Farmen». Tidligere jobbet han i Celina Midelfarts luksussalong BeOne, men sluttet før den ble nedlagt i 2010. Nå ser over 800 000 nordmenn ham på TV 2 tre ganger i uka.

Det er alt fra småjenter til gamle damer som kommer bort for å si at de heier på meg. Jeg ble litt sjokkert over alle tilbakemeldingene i begynnelsen, men det er koselig, sier Lundemoen til Dagbladet. Han markerte seg raskt i «Farmen», og ble utnevnt til storbonde allerede i uke to. Lundemoen har landbruksutdannelse og viser fram hestekunnskapene sine. Det har pirret kjærlighetssyke gårdbrukere.

Det har kommet en del mailer fra eldre bønder. De sender bilder av traktoren og gården sin, og spør om vi skal ta en kaffekopp. Det er veldig hyggelig, men jeg tror ikke jeg skal kaste meg på den bølgen og flytte på gård, sier Lundemoen og ler.

Hver uke har tre av deltakerne roller som storbonde, førstekjempe og andrekjempe. Storbonden blir valgt av deltakeren som ble slått ut sist uke. Førstekjempen blir valgt av storbonden, og førstekjempen velger andrekjempe. Andrekjempen velger så en gren, før første- og andrekjempen møtes i en tvekamp, der taperen må forlate gården (farmen).

Hver uke har deltakerne et ukes-oppdrag de skal løse. Hvis de greier det vil storbonden få en finalekniv, og deltakerne vil få en sum penger de kan handle mat for. I tvekampen andrekjempen velge mellom seks grener. Grener som har vært tilgjengelige i de forskjellige sesongene er: bryting, kunnskap, staurbæring, øksekast, slegge, saging, tautrekking, melkespannholding og melkespannkasting.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat