Tapte 44 millioner kr på Super Bowl


En butikkeier i Houston hadde en kampanje i møbelbutikken hans før Super Bowl i begynnelsen av februar, og tapte rundt 44 millioner kroner på resultatet i kampen.

Seattle Seahawks slo nemlig Denver Broncos 43-8 i Super Bowl, noe som betød at Jim ’Mattress Mack’ McIngvale, sjefen for Happy Gallery Furniture, innfridde løftet han gav før kampen om å refundere alle kunder som brukte 6000 dollar eller mer i butikken hans dersom Seattle vant.

Kundene var skråsikre på Seattle-seier og brukte tilsammen over 7 millioner dollar på nye møbler før kampen, noe som gjorde at McIngvale måtte tilbakebetale alt sammen til kundene.

Hovedpersonen selv var derimot ikke nedbrutt av den grunn, og mener butikken hans kom godt ut av det.

– Vi prøver å bli få mer unge kunder og vi tiltrakk oss hundrevis, om ikke tusenvis av unge kunder. Og vi tror at nå som de har handlet hos oss så vil de ikke gå noen andre steder, sa McIngvale.

’Mattress Mack’ har nok mer enn nok penger, til å ta et 44 millioner kroners tap med et smil, men det er ikke første gangen han får plass i mediene grunnet en relativt dyr kampanje.

Noen uker tidligere hadde han nemlig kostet firmaet hans rundt 4,5 millioner kroner.

– Det som er bra for Gallery Furnitures kunder er bra for Gallery Furniture og bra for Houston, sa han med et smil den gang.

Selve Super Bowl var en enveiskjøring fra første stund, der Seattle scoret poeng etter kun 12 sekunder etter en tabbe av Denver Broncos. Med 43-8 seieren i boks, vant Seattle Seahawks deres første Super Bowl noensinne.

For odds på alle sporter du kan tippe på, samt tippe-resultater kan du klikke deg inn på bet365 sine hjemmesider.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat