Vi kårer topp 5 Donald


Vi har gått gjennom historiens mest kjente Donalder, og kommet frem til en topp 5 med det vi mener er fem kandidater som fortjener oppmerksomhet. Navnet har fått et oppsving på godt og vondt de siste årene med en viss Donald Trump.

Den mildt sagt kontroversielle presidenten splitter folk verden over, men hva med de andre Donaldene der ute? Det som en gang var et unikt og relativt stilig navn har nå grusomme assosiasjoner. Det var kanskje aldri direkte kult å hete Donald til fornavn, men nå er det direkte ukult. Vi føler med de som het Donald før Trump ble president, og ønsker å gi litt positiv oppmerksomhet til 5 Donalder vi faktisk liker.

Det var et par Donald som ble vurdert, men som ikke nådde helt opp. En av de var golferen Luke Donald, som har funnet tilbake til gammel storform på RBC Heritage-turneringen.

Stakkars Luke Donald er den evige toer, og har samlet et solid antall andreplasser i løpet av karrieren. Du kan lese mer om Donald og få odds tips hos bet365. Luke Donald håper å kunne snu trenden i den kommende tiden og bringe litt sårt tiltrengt ære til Donald-navnet.

En annen som nesten nådde opp var Ronald McDonald, men siden McDonald’s byr på for mange kalorier til sine kunder og for lite lønn til sine ansatte holdt det ikke helt inn denne gang.

Donald ‘Don’ Cheadle Kanskje det svakeste navnet på listen, men det sier mer om listen enn Don Cheadle. Med filmer som Boogie Nights, Traffic og Oceans 11, 12 og 13 på CV’en er Don Cheadle et husholdsnavn i Hollywood. Har også klort seg fast i det stadig voksende Marvel-universet, så er å se på kinolerretet stort sett hver sommer i en ny superheltfilm.

Donald ‘Don’ LaFontaine Et navn og et ansikt som få vil dra kjensel på, men en stemme alle kjenner til. Don LaFontaine levde av å lage voice-overs til filmtrailere, og står bak stemmen i traileren for Terminator 2, Shrek, Fredag 13. og over 5000 andre filmer. Var kjent for frasen «in a world where…», og det gjør at stemme-Don sikrer en plass på vår liste.

Donald Glover Donald Glover er kanskje blant de mindre kjente navnene på listen, men for tilhengere av urban kultur burde navnet til multikunstneren ringe en bjelle. Donald Glover ble først kjent gjennom sin rolle i sitcom-serien Community, samtidig som han gjorde stor suksess som rapperen Childish Gambino. I disse dager er han høyaktuell med sesong 2 av Atlanta, en tv-serie omfavnet av kritikerne. Dette holder lett til en plass på topp 5-listen vår.

Donald Sutherland En legandarisk skuespiller hvis karriere spenner seg over fem tiår. Spilt i legendariske filmer som blant annet The Dirty Dozen, M*A*S*H, Invasion of the Body Snatchers og nylig kjent fra The Hunger Games-filmene. Nominert til 8 Golden Globe, fått en ærespris på Oscar og selvskreven på enhver liste over gode Donalder.

Donald Duck Det kunne ikke bli noen andre, kunne det vel? Verdens mest legendariske and har vært en del av barndommen til samtlige generasjoner født etter 1934. Vi har reist jorden rundt, ledd og grått sammen med den klønete men omtenksomme Andeby-legende. Hvis presidenten i USA var litt mindre som Trump og litt mer som Duck, ville verden vært et mye bedre sted å leve.


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  

Comments are closed.


Anbefalte linker
Bloggurat