Dette okseløpet liker vi i rarenyheter.com, heier på oksen.<br/>
thumbnailDette okseløpet liker vi i rarenyheter.com, heier på oksen.


(VG Nett) “Etter tre dager med okseløp i Pamplona, skal det foreløpig bare være én som har blitt spiddet av de store dyrene som jages nedover gaten for tradisjonens skyld.”

Dette okseløpet liker vi i rarenyheter.com, for her får oksen mulighet til å ta igjen ovenfor oss syndige mennesker som ofte behandler dyr som søppel. Derfor heier vi hvert år på oksen og håper de får ram på et menneske eller 10. For er en så dum å stille opp i okseløp i trange gater så fortjener en et oksehorn i ræva. Men vi kan på den andre siden forstå at noen ønsker spenningen ved å delta i okseløpet, for da bruser nok blodet ekstra i årene, og en kjenner en lever. Vi mennesker lever i dag svært beskyttet og utsetter oss sjelden for farer, derfor er det noen som oppsøker faren, slik som i dette løpet. Nå er da også dette løpet svært tradisjosbundet, har lange røtter i stedets kultur/tradisjon.

Ja en drept og flere skadet, men det har seg selv å takke.

DB:
VG:


Klikk her for: Bloggtips og hjelp

Klikk her og besøk: Fandens oldemor

  


Anbefalte linker
Bloggurat